Mushie

Mushie tillhandahåller babyutrustning som kombinerar funktionalitet och estetik. De erbjuder säkra, hållbara och ergonomiskt utformade produkter som tallrikar, nappar och bestick för barn. Läs mer om Mushie här!

139 Produkt(er)

Mushie skapar genomtänkt design som ger föräldrar sinnesro

Mushie grundades 2018 med en passion för design, säkerhet och funktionalitet och skapar viktiga produkter för små barn.

Mushie prioriterar din familjs välbefinnande med kemikaliefria material som silikon av livsmedelskvalitet och ekologisk bomull, och arbetar uteslutande med rättvisemärkta leverantörer för att tillverka högkvalitativa produkter.

Mushie - babyutrustning som håller

Mushie tillverkar saker som håller. Mushies produkter är avsedda för att du ska kunna använda dem med dina barn och sedan lämna dem vidare till andra som kan ha nytta av dem. Med hållbarhet och kvalitet i åtanke avskaffar Mushie engångsartiklar, vilket ger en säkrare och mer hållbar framtid och minimerar vår miljöpåverkan.Mushie-tallriken - en kombination av stil och funktionalitet

En Mushie-tallrik är mer än bara vanligt barnporslin. Tallrikarna är utformade med småbarns och föräldrars behov i åtanke och kombinerar klara färger med praktiska egenskaper. De är tillverkade av material såsom livsmedelsgodkänt silikon och är säkra, hållbara och perfekta för daglig användning.

En Mushie-tallrik är lätt att rengöra, och den tål även maskindisk. Den är också utformad för att tåla det slitage som följer med ett aktivt barnliv. De djupa facken och den halkfria botten gör dem idealiska för de första försöken att äta självständigt och stödjer utvecklingen av motoriska färdigheter.

Tallrikarna är ett bra exempel på Mushies förmåga att skapa babyutrustning som inte bara är funktionell, utan också stilren, lätt att hålla i och som bidrar till en bra matupplevelse. De är ett populärt val bland föräldrar som värdesätter kvalitet och design lika mycket som säkerhet och funktionalitet i sitt val av babyutrustning.

Fördelar med en Mushie-tallrik:

  • Säkra material: Tillverkade av silikon av livsmedelskvalitet, fria från BPA och ftalater, vilket garanterar en säker ätmiljö för barn.
  • Utformade för att tåla vardagligt slitage, vilket gör dem idealiska för långvarig användning.
  • En halkfri botten hjälper till att hålla tallriken på plats, vilket gör det lättare för barn att äta självständigt.
  • Kan diskas i diskmaskin för enkel rengöring.
  • Moderna och tilltalande färger och design som passar in i alla hem.
  • Utformad med djupa fack för att hjälpa barn att lära sig äta självständigt.
  • Återanvändbara och hållbara, vilket minimerar miljöpåverkan jämfört med engångsprodukter.Mushie nappfodral - säker och hygienisk förvaring

Ett Mushie nappfodral är utformat för att göra föräldrarnas liv enklare och mer organiserat. Ett Mushie nappfodral är inte bara praktiskt, utan också säker och snygg, vilket gör dem till en oumbärlig del av den dagliga rutinen med en bebis.

Mushies nappfodral är tillverkade av slitstarkt silikon av livsmedelskvalitet som gör att napparna håller sig rena och hygieniska när de inte används. Ett nappfodral hjälper till att hålla napparna fria från bakterier och smuts så att du som förälder kan fokusera på annat.

Mushies nappfodral är ett viktigt tillbehör för den moderna, kvalitetsmedvetna föräldern som värdesätter både funktionalitet och design, och ett nappfodral är lätt att fästa i skötväskan eller barnvagnen för enkel åtkomst.Mushie bestick - utformade för små händer

Mushie bestick är noggrant utformade för att stödja små barns ätutveckling. Varje del är anpassad efter barnens händer, vilket gör det lättare för barnen att navigera i övergången till självständigt ätande. Besticken är tillverkade av barnvänliga material som livsmedelsgodkänt silikon, vilket garanterar säkerhet och hållbarhet.

Mushie bestick är ergonomiskt utformade för att passa perfekt i små händer och hjälper till att utveckla finmotorik och koordination. Den enkla men eleganta designen gör måltiderna till en rolig och trevlig upplevelse för både barn och föräldrar. Dessa bestick kombinerar funktionalitet med estetik och är ett perfekt val för föräldrar som letar efter praktiska lösningar som stöder deras barns utveckling.
Mushie stöder barns utveckling

Mushies barnprodukter är designade inte bara för estetik och säkerhet, utan också för att stödja barnets utveckling. Från tallrikar och bestick till nappar och leksaker - varje produkt är skapad för att främja självständighet och finmotorik hos de allra minsta.

Genom att erbjuda produkter som är anpassade till barns ergonomiska behov bidrar Mushie till en naturlig utveckling av matvanor och egenvård. Detta tillvägagångssätt visar Mushies engagemang för att skapa produkter som inte bara tjänar ett praktiskt syfte utan också bidrar positivt till ett barns övergripande tillväxt och lärande.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.