Tepe select x-soft ZOO barn - 4 st

1
Se alla produkter från TePe
Varunummer: 11842

TePe Select Mini - Barntandborste med djurprint

Select tandborsten är Sverige bäst säljande tandborste. Denna Extra-Soft-version för barn på 3+ år, har det klassiska utseendet men är anpassad för barn. Borsthuvudet är litet och spetsigt så det lätt kan passa för en liten mun och komma åt att borsta varje yta. Borsthåren är avrundade, korta och extra mjuka, så borstningen skonar de nya tänderna.

Disse Select Mini Extra Soft tandborstar är passande för dig som vill ge ditt barn den bästa och mest skonsamma tandvården. Bra munhygien är viktigt tidigt, redan från de första mjölktänderna. Tänderna bör därför borstas regelbundet, och med dessa tandborstar blir tandborstningen en lek. 

Om TePe

TePe vet, att noggrann munhygien hänger ihop med bra hälsa. Därför har TePe innovativa och moderna lösningar för att bevara det hälsosamma leendet och den goda miljon i munnen. Alla TePes produkter är ytterst funktionella och i högsta kvalitet, så att alla kan få en bra munhygien. TePe´s produkter är utvecklade av specialister och används i över 60 olika länder. 

Innehåll: 4 st

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.