TePe Good Mini Ekstra Soft 0-3 år

TePe Good Mini Soft - Miljövänlig tandborste för de minsta
TePe Good Mini Soft - Miljövänlig tandborste för de minsta
TePe Good Mini Ekstra Soft 0-3 år
Tandborsten är perfekt för dig som vill ha en tandborste för ditt barn med samma kvalitet och egenskaper som TePes övriga produkter
Se alla produkter från TePe
Varunummer: 38926

Produktbeskrivning

TePe Good Mini Soft - Miljövänlig tandborste för de minsta

Borsta tänderna med gott samvete:
TePe Good Mini Extra Soft är en tandborste av samma kvalitet och med samma egenskaper som TePes andra tandborstar. Denna gröna tandborste tillverkas dock med minimal miljöpåverkan. Skaftet är tillverkad av sockerrör, som är ett biologiskt nedbrytbart material, och borstarna är gjorda av biobaserad ricinolja. Denna tandborste minskar växthusgaser vid tillverkning med 95%.

Miniversionen är särskilt lämplig för barn i åldern 0-3 år med nya och känsliga tänder. Tandborsthuvudet är därför smalt och litet för att för att passa i en liten mun och nå alla ytor. Borsten är korta och extra mjuka, så borstningen är skonsam mot nya tänder och känsligt tandkött. Skaftet är kortare än på en vanlig tandborste - och flexibelt, så att du kan få den vinkel du vill ha.

Tandborsten är perfekt för dig som vill ha en tandborste för ditt barn med samma kvalitet och egenskaper som TePes andra produkter har, men med god samvete och dina barns framtid i åtanke.

Om TePe:

TePe vet att korrekt munhygien är starkt relaterad till din allmänna goda hälsa. Därför utvecklar företaget innovativa och moderna lösningar för att upprätthålla det sunda leendet och den goda miljön i munnen. Alla TePe-produkter är mycket funktionella och av högsta kvalitet, så att alla kan få en god munhälsa. Produkterna utvecklas av specialister och används i 60 olika länder runt om i världen.

Innehåll: 1 st

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.