Mums With Love

MUMS WITH LOVE är ett urval av rena hud- och kroppsvårdsprodukter för spädbarn, barn och vuxna. Läs mer om de läckra hud- och hårvårdsprodukterna från Mums With Love här.

3 Produkt(er)

Mums With Love - One family - One brand

Hos Mums With Love ser de behovet av att erbjuda fler familjer kroppsvårdsprodukter som kan användas med gott samvete och som ändå ger utmärkt vård och skydd för huden. Mums With Love är produkter du behöver varje dag, som schampo, cleansing water, handtvål och en repair cream. Det betyder att du alltid kan skydda din familjs hud. Alla deras underbara produkter har en enkel ingrediensförteckning, men en mångsidig funktion, som t.ex deras Bath & Body Oil, som kan användas till både rakning, massage och i babybadet.

Mums With Love skapades som ett resultat av år av sökande efter hår- och hudvårdsprodukter som uppfyllde de fyra kraven:

  1. Utan skadliga ingredienser
  2. Dekorativ design som kan fungera som fin badrumsinredning
  3. Kan användas av hela familjen
  4. Prisnivå som var tillgänglig för alla

Men oavsett hur, hur länge och var man letade gick det inte att hitta hud- och hårvårdsprodukter som uppfyllde alla dessa krav; och detta var just startpunkten för Mums With Love.

Ansvarsskyldighet och full transparens

I hjärtat av varumärket Mums With Love är en passion för att säkerställa det bästa för dig och din familjs hud samtidigt som det är hållbart. Därför har de certifieringar från AllergyCertified, Vegan Trademark, Svanen och en FragranceFree-märkning på sina produkter för att erbjuda produkter med minimal risk för allergier och utan skadliga kemikalier. Alla deras produkter har granskats och utvärderats för allergener och andra föroreningar. Dessutom har hela livscykeln i deras sortiment varit föremål för hårda miljökrav, vilket innebär att de arbetar för att minska miljöpåverkan vid produktion, konsumtion och bortskaffande av produkter och kan lova att det inte finns några onödiga kemikalier i deras ingredienslista.

Läckra hud- och hårvårdsprodukter från Mums With Love

Mums With Loves sortiment täcker ett brett utbud av produkter, från Happy Cheeks Cream som är en kräm för utsatta och torra kinder till Bath & Body Oil som är en multiolja för dusch, badkar eller massage. Både Bath & Body Oil, Bath & Shower Gel, Body Lotion, Conditioner och Shampoo finns även i små 100 ml flaskor, vilket gör dem perfekta att packa med på resan. Om du inte kan välja mellan de olika läckra produkterna har Mums With Love samlat resestorlekarna i deras Starter Set/GiftSet som innehåller sex olika produkter.

Mums With Love erbjuder hud- och hårvårdsprodukter som kan användas av hela familjen.


Köp de läckra hud- och hårvårdsprodukterna från Mums With Love som kan användas av hela familjen. Beställ dina favoriter snabbt, tryggt och enkelt på Med24.se idag! Vi har hållbar leverans och erbjuder alltid möjlighet att uppnå fri frakt!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.