Möllers Tran Fiskolja med Omega-3

Möllers Tran Fiskolja med Omega 3

Möllers Tran är ett av Norges äldsta varumärken som grundades av apotekare Peter Möller 1854. Möllers Tran Fiskolja med Omega-3 är baserat på hans brinnande intresse för att förbättra människors hälsa genom rätt näring. Det är fortfarande företagets grundpelare: ”Möllers vill bidra till en bättre folkhälsa genom Omega-3 av hög kvalitet". Läs mera om Möllers Tran Fiskolja

9 Produkt(er)

Möllers Tran Fiskolja med Omega-3

Möllers Trans popularitet ska finnas i kvaliteten på fiskolja. Många känner inte till att det är stor skillnad mellan olika omega-3-produkter, och för att uppnå önskad effekt är det endast god kvalitet som gäller. Hos Möllers beslutar kunniga näringsexperter hur man matchar innehållet i produkterna för olika situationer och behov.

Möllers Tran Omega-3 i flytande form och med citrussmak passar bra för både barn och vuxna. I flytande form och med frisk citronsmak är Möllers Tran Fiskolja lätt att inta som den är eller tillsammans med frukost, smoothie eller liknande.

Hos Möllers har man samtidigt med Möllers Tran Fiskolja utvecklat 3 Kom-ihåg-regler

1) 1 gram omega-3 per dag

Ett gram omega-3 bör tas dagligen för att uppnå en riktigt god hälsoeffekt.

2) Rätt typ av omega-3

Omega-3 är en kollektiv term för en grupp olika fettsyror. Några av dessa fettsyror har visat sig ha positiva hälsoeffekter. Därför bör du välja produkter som ger dig de omega-3-typerna som faktiskt har en beprövad effekt, nämligen DHA och EPA.

3) Naturlig form

Även om omega-3 finns i naturen är det möjligt att producera omega-3 i en artificiell eller syntetisk form kallad etylester. Vi rekommenderar att du söker efter produkter som har omega-3 i den form som finns i naturtriglycerider eller fosfolipider.

Mängden omega-3 är avgörande för effekten, men det kan vara stora skillnader i omega-3-innehållet i olika omega-3-produkter. Vissa källor till omega-3 innehåller naturligt mer omega-3 än andra.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.