MineTan

MineTan
22 Produkt(er)

MineTan Body Skin - perfekt solbränna hemma

MineTan är ett australiensiskt märke som snabbt har tagit världen med storm och det med sina fantastiska brun-utan-solprodukter, vilka ger dig "Australias Iconic Beach Bronze" och mer därtill! Varumärket strävar efter att skapa produkter som passar absolut för alla hudtyper, hudtoner och ändamål, så att du ska kunna hitta den perfekta produkten för just din hud. Slut med brun-utan-sol som blir orange som inte passar din naturliga färg alls - få istället ett professionellt resultat hemma!

MineTan utvecklas ständigt och är alltid i kontakt med sina kunder och professionella runt om i världen för att möta konsumenternas efterfrågan med en innovativ formula och unika produkter som är i toppklass.

Varför välja MineTan?

MineTan har utvecklat olika typer av brun-utan-solprodukter, det är inte du som ska anpassa dig till produkten utan produkten som ska anpassa sig efter dig!

Det som särskilt kännetecknar varumärket är deras stora urval av Express-tan-produkter, som ger dig en gyllene och vacker brun hud på bara 1 timme, men som lätt kan sitta längre om du vill ha ett ännu mer, intensivt resultat. Ju längre produkten sitter, desto djupare blir din färg. Den effektiva formulan tränger snabbt in i huden och aktiveras omedelbart för att ge dig en jämn och enhetlig solbränna!

Med de nyskapande brun-utan-solprodukterna för ansikte och kropp i form av skum, oljor, lotion och sprayer är du utrustad för att kunna nå ett felfritt resultat på egen hand, med en färg som exakt matchar din hudtyp och hudton. De flesta produkterna verkar omedelbart på huden och sköljs först av när du är nöjd med resultatet:

              - Skölj av efter 1 timme: Du får en mer naturlig och lätt, brun färg

              - Skölj av efter 2 timmar: Du får en mörkare färg och en djupare solbränna

              - Skölj av efter 3 timmar: Du får en mörk och glödande hud för en extra, mörk solbränna!

Färgen varar mellan 5-15 dagar, och är snabb att applicera - det är därför MineTan är den perfekta produkten för dig som vill ha en långvarig, läcker färg utan besvär och det till ett bra pris.

Naturlig färg utan skadliga ingredienser

MineTan använder bara 100% naturliga DHA-färgaktiverare som kommer från sockerrör, så att du inte får några, onödiga, syntetiska ämnen på huden. Likaså är bronze och andra färgämnen som är tillsatta, helt naturliga. Genom att använda naturliga ingredienser slipper du fläckar, ränder, streck, orange toner samt syntetisk lukt, även om du använder brun-utan-sol ofta.

Färgaktiverarna är kombinerade med utvalda sammansättningar av närande, naturliga oljor, växtextrakt och annat som är bra för huden, fullpackade med antioxidanter och vitaminer för att göra din hud vacker både inuti och utanpå samt för att hjälpa färgen att tränga in på djupet.

MineTan vill enbart ge sina kunder det absolut bästa, därför har hela sortimentet följande egenskaper:

  • Inga animaliska produkter, allt är veganvänligt
  • PETA-certifierade Cruelty Free - inte testade på djur
  • Framställda med naturliga färgaktiverare, färg från frukter samt ekologisk alkohol
  • Utan parabener
  • Lämplig för alla tänkbara hudtyper och hudtoner

En produkt för varje ändamål!

I MineTan-serien hittar du produkter som uppfyller alla dina behov och krav för dina brun-utan-solproduker! Titta till exempel närmare på följande serier:

Colorbase: 
En serie brun-utan-solskum, anpassad till olika hudfärger. Produkterna finns för kalla, neutrala, mer gyllene, ljusa, olivfärgade och extra mörka hudtoner eftersom det är viktigt att du matchar brun-utan-solprodukten med din hudfärg. De färgmatchade produkterna innehåller neutraliserande bronzer som motverkar de toner som inte kompletterar din naturliga hudton.

Workout Ready: 
Speciellt utvecklad för den aktiva kvinnan som älskar att träna och röra på sig men inte vill kompromissa med sin solbränna! Produktens färgaktiverare stannar kvar på huden trots att du svettas, så du undviker ränder och fläckar i solbrännan. En av produkterna verkar till och med uppstramande och tonande, så ditt hårda arbete syns ännu mer när du visar en härlig kropp.

Luxe Oil: 
Ett brun-utan-solsortiment med olika produkttyper, alla med näringsrika oljor tillsatta för att ge dig extra mjuk, välnärd och fin hud samt en fantastisk färg för att ge dig en lyxig utstrålning. Leta rätt på produkten som passar din ”drömtan” och få den på bara några timmar!

The Bronze Collection: 
En serie effektiva brun-utan-solskum för ansikte och kropp som ger dig den naturliga solkyssta huden som du alltid drömt om! Du bestämmer själv vilken färg det färdiga resultatet ska ha. Produkterna är framställda med 3 färgaktiverare - inklusive bronzer - som ger din sommarfärg extra glöd. Finns i 3 olika färgvarianter.

Prova också gärna Tam Face Mists, Tan Primers, Tan Boosters, kulörer som byggs upp gradvis och flera andra som hjälper dig att uppnå den ultimata solbrännan. Alla varianter hittar du här hos oss på Med24.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.