Mellisa


Melissa är ett danskt varumärke som främjar naturlig skönhet genom ekologiska och miljövänliga hudvårdsprodukter. Läs mer om Mellisa här!

38 Produkt(er)

Mellisa ekologisk hudvård - Banbrytande, rena och avancerade hudvårdsprodukter

Mellisa är ett danskt företag som producerar exklusiva och ledande hudvårdsprodukter, baserat på noggrant, utvalda ekologiska, naturliga och växtbaserade råvaror. Alla produkter är mycket effektiva som aktiverar och korrigerar din hud så att den kan återuppbyggas och balanseras på egen hand.

Mellisas ekologiska hudvård är kärleksfullt utvecklad med avancerad teknik och med principen att sätta dig och miljön först. Därför är innehållet i alla krämer, geler etc. baserade enbart på milda men aktiva beståndsdelar med bevisad effekt, och de är utan t.ex. kemikalier och hormonstörande ämnen. Märket har från starten rönt erkännande och varit en stor favorit för många.

Hudvård med gott samvete

Mellisas ekologiska hudvård bygger på en human och kärleksfull filosofi där alla på ett lätt sätt ska ha tillgång till en enastående, naturlig och ekologisk hudvård samt till ett rimligt pris. När du använder Mellisas produkter är du garanterad att allt från schampo till olja och serum är både skonsamt för dig och miljön. Dessutom testas produkterna inte på djur. Varumärket är byggt på medvetenhet och socialt ansvar, Mellisa stöder därför aktivt gröna lekplatser för barn, ekologiskt jordbruk och försöksdjurens rätt. Genom att stödja varumärket hjälper du till att förbättra möjligheten till en hållbar natur där våra avtryck reduceras så långt som möjligt - alla förpackningar är därför också återvinningsbara.

Rena och naturliga hudvårdsprodukter

Dagens teknik har gjort det möjligt att använda avancerade hudvårdsprodukter av naturligt ursprung från naturen, med ekologi och hudvård har Mellisa med framgång producerat några av de mest effektiva och verksamma krämerna, lotions och oljor som är utan alla onödiga, skadliga och allergiframkallande ämnen. Mellisa erbjuder därför endast ekologisk hudvård, allt du behöver men inget mer. Dessutom är en stor del i produktsortimentet Svanenmärkt.

Mellisas ekologiska hudvård innehåller således INTE:

  • parabener
  • syntetiska färgämnen
  • syntetisk parfym
  • kemikalier
  • petrokemiska oljor (såsom paraffin och silikonolja)
  • hormonstörande ämnen
  • någon av de 26 allergiframkallande doftämnena

Mycket stort utbud av effektiva hudvårdsprodukter

I Mellisas sortiment hittar du bland annat produkter för vanlig hud- och kroppsvård, babyprodukter, svanenmärkta hårvårdsprodukter, antirynkkrämer, uppstramande krämer och geler samt hudvårdsprodukter som är mycket effektiva mot problemhud som torr hud, eksem, psoriasis och bältros.

Med utgångspunkt från varumärkets enorma fokus på forskning, innovation och vetenskapliga bevis på effekten av sina ingredienser kan Mellisa garantera att de enskilda hudvårdsprodukterna tillverkas i högsta kvalitet, med den mest optimala effekt och att de är mycket exakt anpassade till den individuella hudtypen, så att alla tillgodoses.

Kundernas favoriter

Bland kundernas favoriter hittar du:

Mellisa AHA fuktkomplexkräm är användbar för alla hudtyper. Krämen bidrar bland annat till att återfukta huden - samt stärka huden för att bibehålla fukt, den löser upp / tar bort döda hudceller och påverkar dessutom hudens grundläggande förmåga att återuppbyggas.

Mellisa ögongel har en omedelbar, uppstramande effekt. Gelen ger bland annat en fin ögonomgivning, minskar påsar och mörka ringar under ögonen genom att strama upp, jämna ut och mjukgöra huden.

Mellisa Multivitaminkräm, är en testvinnare bland 24-timmars fuktvård för både natt och dag. Krämen innehåller bl.a. en hög andel multivitaminer som verkar som starka antioxidanter som motverkar rynkbildning. Generellt bidrar krämen till att strama upp, släta ut och återuppliva den mogna huden som är på väg att åldras.

Mellisa dagkräm för normal och känslig hud. Krämen har ett högt fuktinnehåll och ett högt innehåll av aktiva näringsämnen som passar de flesta hudtyper - den är extremt effektiv för dem som har en tendens till röda, torra fläckar samt synliga blodkärl. Den verkar lugnande, helande och uppstramande, samt säkerställer hudens fuktbalans och förbättrar elasticiteten.

Hela Mellisas utbud av serum, schampo och med mera är helt enkelt enastående eftersom det endast baseras på naturliga och ekologiska råvaror som skapar ett brett spektrum av positiva förhållanden för din hud utan inslag av negativa. De sunda och effektiva ingredienserna återuppbygger och underhåller hudens optimala smidighet och skönhet, liksom stärker och vårdar din hud.

Huden är egentligen i stånd att vårda och återuppbygga sig själv, och utifrån denna kunskap har Mellisa skapat en vårdande sammansättning som säkerställer de rätta impulserna så att den trötta eller drabbade huden kan återuppbyggas. Det exklusiva och verksamma är för detta kopplat i en dubbel symbios där effektiv hudvård säkerställs. Aktiveringen och stödet av hudens egna arbete sker med hjälp av krämerna som hjälper till att normalisera huden med dess egen kraft.

Köp tryggt och lätt Mellisas hudvård på Med24.se

Här på Med24.se hittar du vårt stora utbud av Mellisas exklusiva och effektiva hudvårdsprodukter. Vi har noga valt alla våra produkter för att erbjuda dig mild och skonsam hudvård av högsta kvalitet samt med optimal effekt. Produkterna finns alltid till ett bra pris, och i Mellisas ekologiska hudvård finns näringsrika krämer, oljor, schampon och serum för varje själ och behov.

Letar efter hudvårdsprodukter från ett varumärke som är banbrytande och har ett medvetandetänk för dig och miljön, då kan det aldrig bli fel med Mellisas ekologiska hudvård.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.