SkinOcare Häl- och Benkudde - 1 par

SkinOcare Häl- och Benkudde - 1 par
Se alla produkter från SkinOcare
Varunummer: 11939

SkinOcare Häl- och Benkudde - 1 par

Storlekar:
small: 35-37
medium: 38-40
large: 41-44

Häl- och benkudden är ett stötdämpande hälskydd för känsliga hälar som behöver extra stöd. Skyddet har en intensiv dämpning i mitten.
Den elastiska Häl- och benkudden och balanserar trycket så att risken för att förstöra fot, ben, senor, ligament och leder reduceras. Den passar också bra för sport.
Lindrar smärta när du har besvär med hälsporre, hälsena eller slemsäck.

Häl-och benkudden är tvättbar och kan återanvändas många gånger.

Diabetespatienter bör rådgöra med sin läkare innan användning

Dina fötter bär dig genom livet och är hela kroppens fundament och larmsignal. Om grunden inte mår bra kan det bli problem i andra delar av kroppen.

Ett nytt koncept inom fotvård och tryckavlastning har just lanserats i Danmark och kan bidra till att lindra några av de vanligaste fotproblemen. Konceptet heter SkinOcare Fotvård och täcker ett brett sortiment för fotvård och tryckavlastning. Sortimentet omfattar produkter för blåsor, liktornar, förhårdnader, hammartå, knölar och korsade tår. Det innehåller också ett hälskydd för känsliga hälar och en gelestödkudde som motverkar smärta under främre delen av foten när du använder högklackade skor.

Produkterna är baserade på beprövade högteknologiska principer och har en bra passform och vidhäftningsförmåga. Seriens skavsårsplåster andas och är vattenavvisande vilket främjar snabb läkning. Det fungerar nästan som att få en extra hud på det utsatta stället. Serien med liktornsplåster mjukar upp, tar bort liktornar, förhårdnader och ger omedelbar smärtlindring.

Produkter för lindring av problem med hammartår, korsade tår och knölar har utvecklats utifrån ortopediska principer och är innovativa, elastiska, flexibla och mjuka i ett silikonmaterial med mineralolja. Tillsammans ger det en oöverträffad komfort. Produkter i tryckavlastningsserien är tvättbara och kan därför återanvändas många gånger. 

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.