Compeed Munsårsplåster - 15 st

1
Se alla produkter från Compeed
Varunummer: 1801

Compeed Invisible påster för munsår ger upp till 12 timmars oavbruten behandling av såret

Compeed plåster för munsår/herpes är ett revolutionerande osynligt plåster. Ingrediensen ultratunn hydrokolloid-075 som är patentsökt ingår i plåstret för att behandla munsår. Compeed plåster för munsår/herpes behandlar munsår på samma tid som som de konventionella aciklovir 5% krämerna.

Compeed Munsårsplåster sätts på med en fjärilsapplikator som är utformad så att det inte blir kontakt med själva munsåret. Det eliminerar risken för överföring av smitta genom beröring. När plåstret sätts på täcker och tätar det munsåret samtidigt som det har en läkande effekt under hela processen från början till slut.

Egenskaper:

  • Lindrar smärta och klåda
  • Främjar snabbare läkning
  • Diskret
  • Hjälper till att förhindra infektion och sekundär infektion

Användning:

Följ alltid bruksanvisningen noggrant när du applicerar ditt munsårsplåster. Det är viktigt att tvätta händerna före och efter användning av Compeed Total Care Invisible Plaster. Plåstret ska appliceras på ren och torr, ev. applicering av kräm kommer att minska vidhäftningen av plåstret.

Nedan kan du läsa en grundlig genomgång och se en video om hur du använder Compeed mot munsår.

1. Håll i den böjda kanten på den genomskinliga pappersapplikatorn med ena handen och dra försiktigt bort applikatorn från det skyddande blågröna papperet med den andra handen. Själva plåstret är nu synligt på toppen av applikatorn. Var noga med att inte vidröra den självhäftande sidan.

2. Applicera den självhäftande sidan av applikatorn på munsåret medan du tittar i en spegel. Tryck försiktigt ned plåstret på munsåret så att det sitter ordentligt fast över hela området.

3. När munsårsplåstret sitter på huden, dra försiktigt bort baksidan av applikatorn så att bara det lilla, runda plåstret finns kvar. Därefter kan du applicera smink, läppstift eller läppbalsam ovanpå plåstret.

4. Låt munsårsplåstret sitta tills det lossnar av sig självt. Det håller i ca 8-12 timmar och bör därefter bytas ut mot ett nytt.Innehåll: 15 st

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.