Plåster

Plastra & tape

Låt dig inte hindras av blåsor, liktornar eller sår! Alla har haft dem och alla kommer att få dem.
Blåsor, liktornar och sår.
Det behövs inte mer än en endaste blåsa för att förstöra den efterlängtade kvällen med nya skor eller ett halvmaraton som du har tränat till i veckor. Ochså kommer dagen, det svider och gör ont och det finns inget du kan göra åt det. På Med24.se säger vi bara Compeed, när det kommer till blåsor, liktornar och sår.

Sedan 1981 har Compeed tillverkat plåster, så Compeed vet om någon hur man undviker och lindrar smärta i samband med sår, blåsor och liktornar.

Compeed mot munsår, rekommenderar vi sig som ett kvalitetsplåster till munsår. Compeeds plåster har en patentsökt ingrediens i ultratunn hydrokolloid-075 som revolutionerat behandlingen av munsår.   
Compeeds munsåsrsplåster lindrar smärta och klåda, påskyndar läkningsprocessen och förhindrar förorening och infektion. Dessutom är det - nästan bäst av allt - diskret. Så du kan gå till jobbet utan att behöva oroa dig för att alla ska titta på såret. 

Compeeds plåster mot blåsor är ett skavsårsplåster, vilket ger en snabb och effektiv behandling.Ett skavsårsplåster fungerar som ett ytterligare skikt som bildar en vit dyna, vilket ger blåsan det allra bästa 
skyddet. Compeeds plåster är särskilt lämplig för blåsor på hälen eller större blåsor under foten. 

Compeed liktornsplåster är ett Compeedplåster för liktornar. Genomgående är Compeeds plåster diskreta på gränsen till det osynliga. Detsamma gäller liktornsplåstret. Det ger skydd mot tryck och friktion, medan det mjukar upp liktornen på djupet.  

Compeed plåster har också utvecklat plåster till andra irritationer. Till exempel, har de tagit fram ett specialdesignat plåster för fotknölen. Den speciella designen består av att plåstret kan anpassa sig till fotknölen och har en speciell hydrokolloidteknologi som hjälper till att mjuka upp huden och därigenom förhindra ett smärtsamt tryck, vilket förhindrar svullnad, blåsor och ytterligare besvär runt fotknölen.  Plåstret kan även användas mot blåsor eller som skydd av huden runt fotknölen. 

Har du erfarenhet av några av våra Compeed-produkter välkomnar vi en recension från dig.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.