Rektala problem

7 Produkt(er)

Hemorrojdkräm

Ändtarmsbesvär i form av hemorrojder, sprickor och klåda är mycket vanliga. Många män och kvinnor har problem med hemorrojder och sprickor - så om du har upplevt det är du långt ifrån ensam. Ändtarmsbesvär kan behandlas och förebyggas med krämer - om hemorrojder konstateras är det en bra idé att söka läkare.

Hemorrojder kan vara mycket irriterande. En hemorrojdkräm kan hjälpa mot klåda och sveda i samband med hemorrojder och andra ändtarmsbesvär. Hemorrojdkrämer är baserade på ingredienser som kyler, mjukgör, drar samman och desinficerar huden. Därmed lindar krämen irritation och gör det lättare att leva ett normalt i vardagen.

Hemorrojder kan vara i olika storlek både i och utanför anus. De är ofta irriterande eftersom dagliga toilettbesök kan bli en obehaglig upplevelse med smärta och blödning som följd. Många upplever att de får någon form av ändtarmsbesvär under sitt liv. Lyckligtvis finns det flera typer av behandlingar som inte är receptbelagda. Hemorrojdkräm fokuserar på att lindra irritationer från hemorrojder, samtidigt som de ser till att huden desinficeras så att bakterier inte sprids.

Är det särskilt besvärligt, finns det effektiva medel att bli av med dem. Detta är en behandling som görs av läkare.

Om du har problem med hemorrojder kan du söka vård. En vanlig orsak till problemet är hård avföring, vilket i sig kan bero på dåliga matvanor. Tänk på att äta en fiberrik kost och dricka mycket vätska under dagen. Hemorrojder kan försvinna om orsaken försvinner. Förändringar i livsstilen kan därför vara den mest effektiva behandlingen. Om du upplever obehag i vardagen, kan du använda en kräm eller salva för att lindra irritation när du lägger om kosten. Läs mer om vad du kan göra om du har hemorrojder i den här artikeln.

Hemorrojdkräm mot rynkor

Den sammandragande effekten hos krämen är känd, därför använder många hemorrojdkräm som anti-rynkkräm. Men hemorrojdkrämer produceras för att användas runt anus. Du bör därför försäkra dig om att krämen inte innehåller några ämnen som är skadliga för ögon, etc. Använd därför en kräm mot rynkor som är till för det!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.