Medela

Se det stora utbudet av produkter för amning och pumpning från Medela här, eller läs mer om Medela här!

68 Produkt(er)

Medela - specialister på amning och pumpning!

Medela grundades 1961 av Olle Larsson och har sitt huvudkontor i Schweiz. Under ledning av Olle Larssons son Michael har Medela blivit en global aktör inom amningsprodukter och medicinsk vakuumteknik tack vare kontinuerlig forskning, innovationer och utvärderingar av kundernas behov. Medela har 18 dotterbolag i Europa, Nordamerika och Asien. Medela distribuerar sina produkter i över 100 länder, antingen direkt eller via oberoende partner. Medela har 1 740 medarbetare i hela världen, varav 440 i Schweiz 

Medela strävar efter att hjälpa både mor och barn till den bästa starten i livet med bröstmjölk. Medelas kunskap om bröstmjölk gör att de anser att det är den perfekta näringen för nyfödda barn. Den naturliga bröstmjölken består av minst fem gånger så många ingredienser som modersmjölksersättningen. Bröstmjölk är full av viktiga vitaminer, mineraler, fettsyror och vitala antikroppar som är nödvändiga för att stärka immunförsvaret. Just därför rekommenderar Världshälsoorganisationen (WHO) att mödrar ska amma helt under de första 6 månaderna och sedan fortsätta att ge bröstmjölk tillsammans med fast föda tills barnet är 2 år.

Det är tyvärr inte alla mammor som har möjlighet att amma men ändå vill ge sitt barn bröstmjölk. Därför har Medela specialiserat sig på att utveckla bröstpumpar för både privat bruk och till vården. På detta sätt kan modern pumpa ur bröstmjölk till sitt barn och sedan mata med nappflaska eller med Medelas smarta SNS amningssystem. Medelas SNS amningssystem är ett sätt för mamman ge extra mjölk under amning. På detta sätt kan mor och barn fortfarande få det unika band som amningen ger även om mjölken ges med en liten sond via bröstet.

Medela Swing Maxi är deras mest kända och populära, elektriska bröstpumpa. Bröstpumparna är billiga i förhållande till den kvalitet och forskning som ligger bakom Medelas amningsprodukter. På Med24.se har vi löpande bra erbjudanden på Medela Swing bröstpumpar och du hittar dem därför till ett bra pris. Den elektriska Medela Swing bröstpump finns både med enkel och dubbel pump. Om du inte ammar och pumpar ur bröstmjölk flera gånger under en dag, kan det vara en fördel med en dubbel pump, eftersom det kan spara upp till 2 h per dag. Medela Swing Maxi har en mer kraftfull motor, eftersom den är avsedd för dubbla pumpar och du kan halvera pumptiden och även pumpa ur ca 18% mer mjölk. Men om du bara behöver pumpa ur då och då, kan du välja Medela Swing, enkel pump eller Harmony manuell bröstpump.

Medela Calma flasknapp, är en av de nappar på marknaden som mest liknar det naturliga bröstet. Därför kan du växla mellan amning och matning med Medela Calma nappflaska. Medela har med intensiv forskning under flera år utvecklat en nappflaska så att barnet inte förvirras och tycker att det är lättare att växla mellan det naturliga bröstet och nappflaska. Calma flasknapp justeras efter barnets sugförmåga och ålder och finns därför endast i en storlek, som används under hela amningsperioden.

Med24.se har så gott som hela Medelas produktsortiment som består av bröstpumpar, amningsbrickor, amningsinlägg, nappflaskor, Calma flasknapp, brösttratt, reservdelar till bröstpumpar, pumpar och fryspåsar för bröstmjölk samt mycket mer. Är det något du saknar så kontakta vår kundtjänst, som kan undersöka om det är möjligt att beställa det du saknar.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.