Mavala

13 Produkt(er)

Mavala – vård för dina naglar, nagelband och fransar!

Mavala har i 60 år arbetat intensivt med att utveckla de bästa produkterna så att varje kvinna enkelt kan ta hand om sina händer och naglar för att uppnå ett fantastiskt resultat. Mavalas laboratorier finns i Genève, Schweiz, där kompetens inom tillverkning, innovation och kvalitet kombineras för att säkerställa dig ett sortiment i toppklass. De erbjuder färgglada nagellack, innovativa topcoats och djupgående nagelvård, så vackra, välvårdade naglar är inom räckhåll för alla. Mavala är ett av världens ledande varumärkena när det kommer till nagelvård och på Med24.se hittar du ett brett utbud av Mavalas produkter.

Nagellack för alla smaker

Här på Med24.se hittar du en rad olika nagellack från Mavala som alla har det gemensamt att de är skapade med en skonsam formula för att ta hand om dina naglar – givetvis utan att kompromissa med en vacker färg, hållbar opacitet och mycket glans! Mavala nagellack kommer i små, praktiska flaskor, som både är lätta att bära med sig i necessären och minskar mängden torkat nagellack. Mavala lägger stor vikt vid att erbjuda ett brett utbud av färger så att du enkelt kan hitta dina favoriter.

Dessutom består vårt urval av Mavala även av basecoats och topcoats, som hjälper dig att uppnå en felfri manikyr. Du kan bland annat stärka dina naglar med Mavala Mava-Strong Underlack eller få känslan av en gelmanikyr med Mavala Gel Finish Topcoat.

Enkel nagelvård för alla

Oavsett om du har torra, sköra eller grova naglar och nagelband så vet Mavala hur stor kamp det kan vara att bli av med problemen. Därför har deras serie av nagelvård utvecklats med produkter för alla behov, så det blir lätt för dig att hitta rätt behandling. Nagelbandsoljan från Mavala är speciellt framtagen för dig som kämpar med grova, hårda och spruckna nagelband. Har du däremot mjuka naglar som går sönder och flagnar hela tiden är Mavala Scientifique K + Nail Hardener ett bra val.

Även om vårt sortiment från Mavala främst består av nagellack och nagelvård så hittar du även ett effektivt ögonfransserum som hjälper dig att uppnå långa och starka fransar. Serumet innehåller ett näringsrikt, naturligt extrakt, som arbetar intensivt för att stärka ögonfransarna. Mavala Double Lash Serum har en inbyggd borste som gör det enkelt att applicera serumet dagligen på fransarna och även på ögonbrynen!


Upptäck Mavalas innovativa universum av vård och skönhet för dina naglar här på Med24.se. Vi har bra priser och alltid snabb leverans samt möjlighet till rådgivning från våra duktiga skönhetsexperter.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.