Chiafrö

Chiafrö värderas av många näringsexperter till att vara ett fantastiskt livsmedel tack vare sina näringsmässiga egenskaper. Chiafröet innehåller omega 3, vitaminer, antioxidanter och järn och så innehåller det 20 procent protein och nästan en tredjedel kostfiber, vilket ger en god mättnadskänsla. Chiafrön är med andra ord en unik källa till hälsa. Du kan läsa mer om chiafrön här.

Bland de mest populära chiaprodukterna finns: Original Chia och Ekologiska Chiafrö .
Chiafrö kan användas på många sätt tack vare att de är smakneutrala. Du kan hitta inspiration och recept med chiafrö här.  

13 Produkt(er)

Köp Chiafrön till ett fast lågt pris
Letar du efter erbjudanden på Chiafrön behöver du inte leta längre. Vi har fasta låga priser på alla varor, inklusive Chiafrön. Det finns ingen anledning att leta efter erbjudanden, vi garanterar ett fast lågt pris. Vi letar löpande efter de bästa tillbuden på chiafrön och köper in i stora partier. Därför kan vi också erbjuda låga priser.

Chiafrön pris - köp Chiafrön billigt online
Kostnaden för Chiafrön beror inte bara på kvaliten på den enskilda produkten, utan också på den volym producenten ska köpa in. När du köper online är du säkrad ett billigt och transparent pris på alla märken chiafrön. Det är en mycket populär produkt som många människor använder som en fast del i en hälsosam diet. Därför är det naturligtvis också viktigt att kunna köpa chiafrön till ett billigt pris - det ser vi till att du kan i vår webb-shop.

Vad är Chiafrön?
Chiafrön har använts som livsmedel hos det sydamerikanska folket sedan årtusenden. Det är dock relativt nyss det sunda fröet har nått till Europa, men så har de också blivit otroligt populärt på kort tid. Chiafrön är fyllda med hälsosamma fettsyror, antioxidanter, protein och fiber. Chiafrö är godkänt som novel food i hela EU för användning i bestämda livsmedel. Fröet blev godkänt under 2009.
Tack vare den mättnadskänsla chiafröet ger kan det med fördel används i samband med viktminskning. Anledningen till att chiafrön fungerar bra vid viktminskning är bl.a. att det absorberar 10 gånger sin egen vikt i vätska och därmed får det dig att känna dig mätt och mindre hungrig under längre tid.

Hur man använder Chiafrön?
Det är många som blötlägger Chiafrön i vätska och äter dem som gele, men det är endast fantasin som sätter gränser för hur man kan äta chiafrön. Det har till exempel blivit riktigt populärt att använda dem i bakverk och som topping på frukostgröten, i smoothies och i smoothie bowls.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.