Sukrin Marcipanbrød - 38 g

Sukrin Marsipanbröd är ett sockerreducerat alternativ till klassiska marsipanbröd med endast 1 gram socker per bar
Sukrin Marzipan Bar är ett välsmakande mellanmål utan tillsatt socker, tillverkat av Sukrin Marzipan och överdraget med mörk Sukrin-choklad. Den är naturligt sötad med Sukrin och stevia och innehåller endast 1 gram sockerarter per bar. Marzipan Bar är ett utmärkt alternativ till klassisk konfektyr för dem som vill ha mindre socker utan att kompromissa med smaken.
Sukrin Marzipan Bar är både vegansk och praktiskt förpackad för att enkelt kunna tas med. Den är perfekt som ett mellanmål under dagen eller som en söt godbit utan tillsatt socker. Ett utmärkt val för dig som vill göra medvetna val men ändå njuta av choklad och marsipan.
Egenskaper
- Inget tillsatt socker
- Sötad med Sukrin och stevia
- Endast 1 g sockerarter per bar
- Överdragen med mörk SukrinChoklad
- Vegansk
Innehåll: 38 g
Energi |
353 kcal |
Fett |
27 g |
- varav mättade fettsyror |
6,5 g |
Kolhydrat |
23 g |
- varav sockerarter |
2,6 g |
- varav polyoler |
18 g |
- netto kolhydrater |
4,9 g |
Protein |
9,1 g |
Salt |
0 g |
Fiber |
29 g |
Marsipan: Mandel (45%), Fiber (oligofruktose, polydextrose), Sötningsmedel (erytritol, steviolglykosider från stevia), Vatten, Konserveringsmedel (kaliumsorbat), Choklad: Kakaomassa, Sötningsmedel (erytritol, steviolglykosider från stevia), Inulin, Kakaosmör, Vanilj, Emulgeringsmedel (solroslecitin)
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.