Mascha Vang

Mascha Vang
2 Produkt(er)

Mascha Vang - härligt sommarbrun året om utan solarium!

Mascha Vang är ett namn du kanske har hört och det av en anledning! Den danska bloggaren och influencern Mascha Marianne Vang Christensen har under många år varit ett välkänt ansikte både på TV och i sociala medier, hennes engagemang har gällt skönhetsprodukter sedan en lång tid tillbaka.

Nu har hon lanserat sin egen serie med Brun-utan-sol-produkter samt andra vårdande produkter som tar hand om din hud när du vill vara sommarbrun. Med utbildning som kosmetolog och titeln Nordic Blogger of the Year (2016) samt tidigare som ambassadör för danska Cancer Society's "Stäng solariet"-kampanjen, kan du vara säker på att alla produkterna är utvecklade med en effektiv formula som sätter din kropps hälsa och miljön främst.

Prisbelönta Brun-utan-sol-produkter med de strängaste formulan på marknaden

När du vill få en härlig, brun färg och en sommarlik glöd helt utan solskador, solarium och annat, då är detta serien för dig. Mascha Vang har utvecklat flera olika Brun-utan-sol-varianter för kropp och ansikte, som alla ger en fin, brun färg på ca 3 timmar utan att ge huden fläckar eller ränder. Hela sortimentet är lämpligt för absolut alla hudtyper och har följande egenskaper för att skydda dig och din kropp så långt det är möjligt.

Egenskaper hos Mascha Vangs Brun-utan-sol:

  • Vegan
  • Svanenmärkt och Allergi-certifierad
  • Parfym-, alkohol- och parabenfri
  • Formulerad med naturliga DHA-aktiverare
  • Håller huden välvårdad och fuktad

Varje produkt är noggrant formulerad för att verka så bra som möjligt utan att tillföra hud och kropp skadliga, hormonstörande kemikalier. Genom att använda naturliga färgaktiverare från socker, får du en naturligare, solbränd hud samtidigt som du slipper den obehagliga, syntetiska lukten från Brun-utan-sol som du förmodligen känner igen från andra produkter.

Prova till exempel den prisbelönta Brun-utan-sol Instant Mousse, den lätta Brun-utan-sol-sprayen eller de praktiska Brun-utan-sol-servetterna som är lätta att ta med. Alla produkter kan användas med Mascha Vangs egen Brun-utan-sol-vante, vilken bidrar till ett perfekt och felfritt resultat gång på gång.

Vård för en naturligt brun och skyddad hud

Om du föredrar en naturlig solbränna på sommaren är ett bra solskydd med hög faktor avgörande så att du kan bibehålla en sund hud och få en solbrun färg på ett säkert sätt. Det är därför Mascha Vang också har lanserat ett urval av skonsamma och Svanenmärkta solprodukter som kan användas av både barn och vuxna.

Prova till exempel den lätta Sollotion SPF30 för högt skydd, den transparenta Sun Spray SPF20 för medelskydd och den lugnande Aftersun Lotion när du har tillbringat en dag i solen.

Utforska ett urval av härliga Mascha Vang-produkter här hos oss på Med24 - alltid med bra priser och miljövänlig frakt

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.