Mario Badescu

Mario Badescu är handgjorda produkter som passar individuella hudtyper och behov. Läs mer om Mario Badescu här!

11 Produkt(er)

Historien bakom Mario Badescu

Märket Mario Badescu är grundat av rumänske Mario Badescu och de tillverkar enkla, skonsamma och effektiva hudvårdsprodukter. Mario Badescu förstod hudens unika karaktär och trodde starkt på vikten av hudanalys och medvetenhet om klienternas hudtyp. Mario Badescu flyttade från Wien till New York 1966 och idag är Mario Badescus produkter en av New Yorks bäst bevarade hemligheter som har hjälpt män och kvinnor i alla åldrar med oren hud, akneliknande tillstånd och rosacea. Idag har Mario Badescu utökats till en 24-rums signatur salong och har över 200 produkter som är tillgängliga runt om i världen.

Mario Badescu Skin Care

Mario Badescus handgjorda produkter passar för de individuella hudtyperna och behoven. Mario Badescus kundkrets omfattar modeller och skådespelare, men även vanliga män och kvinnor som förstår vikten av bra hudvård. Mario Badescus ansiktsbehandlingar och formularer innehåller en blandning av ekologiska frukter och grönsaker för att nära och revitalisera din hud.

Mario Badescu Drying Lotion

Mario Badescu drying lotion är en prisbelönt on-the-spot-lösning som har fått mycket uppmärksamhet från skönhetsredaktörer eftersom den hjälper till att torka ytliga fläckar över natten. Denna snabbverkande, effektiva fläckbehandling är speciellt formulerad med salicylsyra, svaveldioxid och zinkoxid som hjälper till att dra ut orenheter från huden och behandla irriterande problem medan du sover. Mario Badescu drying lotion appliceras med en bomullspinne som doppas ner i botten av flaskan till den rosa vätskan och appliceras direkt på orenheten. Mario Badescu drying lotion ska endast användas på natten och det får inte appliceras nattkräm ovanpå den behandlade orenheten.

Mario Badescu Cleansing Oil

Mario Badescu Cleansing Oil är en lätt rengöringsolja som effektivt tar bort vattenfast makeup och orenheter, samtidigt som den skonsamt rengör huden. Mario Badescu Cleansing Oil är berikad med fuktgivande ingredienser som vårdande riskliolja, återuppbyggande jättenattljusolja, lugnande lavendelolja och jojobaolja. Mario Badescu Cleansing Oil tar bort makeup utan att torka ut huden eller täppa igen porerna, så att din hud lämnas mjuk och len. Om du vill använda rengöringsoljan som makeup-remover, kan du applicera 1-2 pumptryck på en bomullsrondell och rengöra ansiktet tills all makeup är borta. Om rengöringsoljan ska användas som rengöringsprodukt, applicera 1-2 pumptryck direkt i händerna och massera in på torr hud för att sedan skölja av ordentligt.

Mario Badescu Vitamin C-serum

Mario Badescu Vitamin C-serum är ett lätt och antioxidantberikat serum som är framtaget för både fet och torr hud. Mario Badescu Vitamin C-serum innehåller C-vitamin som hjälper till att återställa hudens struktur och minska synliga tecken på åldrande. Observera dock att serummet inte rekommenderas för hud med akneutbrott eller känslig hud.


På Med24.se hittar du alltid bra priser och erbjudanden på Mario Badescu-produkter. Vi strävar efter snabb leverans så att du lätt och enkelt kan njuta av dina nya effektiva hudvårdsprodukter. 

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.