Manyo

Manyo är ett koreanskt hudvårdsmärke från 2012 som vunnit priser för sin goda effekt och innovativa ingredienskombinationer. Läs mer om Manyo här!

10 Produkt(er)

Historien bakom Manyo

Manyo är ett koreanskt hudvårdsmärke från 2012. Flera av Manyos produkter har vunnit priser för sin goda effekt, samt innovativa ingredienskombinationer, och Manyo är särskilt stolta över att ha ett hudvårdssortiment som bygger på ekologiska växtoljor, örter och noggrant utvalda botaniska extrakt.

Manyo är kända för sina innovativa och naturliga produkter. Manyo erbjuder ett brett urval av produkter, formulerade med naturliga ingredienser, som vårdar och skyddar huden mot skadliga effekter från miljön. I synnerhet är Manyos Galactomyces-essens särskilt känd eftersom den innehåller fermenterat ris, jäst och papayaextrakt, som hjälper till att förbättra hudens elasticitet, lyster och struktur.

Manyo är dedikerade till att använda naturliga ingredienser och undvika skadliga kemikalier. Många av Manyos produkter är veganska och cruelty-free, vilket gör dem lämpliga för kunder som är medvetna om sitt val av hudvårdsprodukter.

Manyo Cleansing Oil

Manyo Cleansing Oil är en mild och naturlig rengöringsolja som består av 14 olika oljor som ger en djupgående rengöring av huden samt avlägsnar smuts från porerna, såsom solkräm, smink och sebum. Manyo Cleansing Oil tillför huden en hög koncentration av både aminosyror, fettsyror och vitaminer som ger en mjuk och återfuktad hud. Dessutom innehåller Manyo Cleansing Oil naturliga oljor och extrakt från växter, blommor och frukter. Manyo Cleansing Oil appliceras på torr hud och masseras över hela ansiktet, även ögon och läppar. Den ska bara sköljas av med ljummet vatten.

Manyo Bifida Ampoule Mist

Manyo Bifida Ampoule Mist är en ansiktsmist som förebygger fuktförlust, fina linjer, slapp hud och en svag hudbarriär. Manyo Bifida Ampoule Mist ger din hud en stor mängd koncentrerade ingredienser eftersom den har ett högt innehåll av bifidalacto, som är en probiotisk mjölksyrabakterie. Bifidalacto förstärker din hudbarriär, ger fukt och utjämnar fina linjer i din hud. Dessutom innehåller Manyo Bifida Ampoule Mist peptider och hyaluronsyra som ger en anti-age och fuktgivande effekt. Manyo Bifida Ampoule Mist är lätt att använda, håll bara misten 30 cm från ansiktet och spraya några gånger tills hela ansiktet är täckt av en tunn dimma.


På Med24.se hittar du alltid bra priser och erbjudanden på Manyo-produkter. Vi strävar efter snabb leverans så att du enkelt kan njuta av ny innovativ koreansk hudvård.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.