Bitringar & Bitleksaker

En bitring är alltid bra att ha till hands när kliande och ömmande tandkött blir ett problem för ett barn som håller på att få tänder. På Med24.dk hittar du ett urval av bitringar och bitleksaker i vacker design från välkända varumärken för barn.

Vi har gjort all research och hittat de bästa och största favoriterna bland bitringar, som alla är fria från smuts och kemikalier, så att både du och ditt barn kan känna er trygga. Läs mer om bitringar!

95 Produkt(er)

Både en leksak och en hjälpande hand

De flesta tänker på bitringar som en gullig leksak, men en bitring är mycket mer än så. Den är bra för ditt barns sinnen, motorik och en hjälpande hand när barnet är på väg att få sina första mjölktänder.

Vad är en bitring?
När mjölktänderna börjar tränga fram genom tandköttet kan det orsaka klåda, smärta, sår och blåsor. En bitring, kylbitring, badleksak eller nallebjörn som är utformade för att tugga på, kan hjälpa ditt barn att hantera den smärta som uppstår i munnen när de första tänderna kommer.

Bitringen kan lindra både kliande och ömt tandkött, men bitleksaker är också bra när barnet vill utforska sina orala sinnen, motoriska färdigheter och koordination. Bitringar är redan en stor hit i många hem - allt från bitnallar och badankor tas med för mysiga badstunder eller när man byter blöja eller leker.

Vad är en kylbitring?
Många föredrar en kylande bitring, som kyls i kylen. Precis som tandköttsdroppar och tandgel kan en kyld bitring ge snabbare lindring för ömt och irriterat tandkött.

Du kan också hitta en bitring med knoppar för extra massage och stimulans i ditt barns mun. Här är Mininor Bitring och Oopsy Kylbitring två stora favoriter.

Säker och hygienisk

Allt är inte nyttigt att bita på, men när tandköttet är irriterat och kliar kommer ditt barn att bita på vad som helst. Om du köper en bitring eller bitleksak som är tillverkad av ett säkert och hygieniskt material är du alltid på den säkra sidan. Heveas och Oopsys bitringar är till exempel tillverkade av 100% naturgummi och är fria från BPA, PVC och ftalater.

Köp bitringar och bitleksaker på Med24.se

På Med24.se vill vi skapa trygghet för föräldrar och barn. Det är därför vi har gjort hälsosamma och miljömedvetna val. Våra bitringar är fulla av kvalitet samtidigt som de är utvecklade i söta, praktiska designs som är lätta att desinficera eller rengöra.

I vårt sortiment av bitringar och bitleksaker ingår välkända varumärken som Mininor, Hevea, Oopsy och Twistshake! Om du vill hjälpa ditt barn med ömt tandkött och förhindra att de biter på skadliga material rekommenderar vi att du kollar in dessa söta och roliga kundfavoriter:


Kidsme Icy Moo Moo
Med denna kreativa och söta design från Kidsme hittar du den perfekta lösningen för ett barn med irriterat tandkött. Fyll Icy Moo Moo med antingen vatten, mjölk, juice eller saft och ställ in den i frysen tills den har stelnat. Då har ditt barn en läcker isglass som fungerar som en lugnande bitring.

Oopsy Kylbitring
Denna kylda bitring kan lugna ömt tandkött hos spädbarn som håller på att utveckla sina mjölktänder. När den har kylts i kylen är den särskilt effektiv. Knopparna hjälper också till att massera tandköttet och stimulera blodcirkulationen. Bitringen är formad som en hand och passar perfekt i barnets lilla hand.

Hevea Baddjur - Kawan mini
För ett roligt badäventyr är det alltid pricken över i:et att ta med en badleksak. De flesta badleksaker är tillverkade av plast, som ditt barn aldrig bör bita i. Med badleksaken från Hevea får du dock en söt design i 100% naturgummi och naturliga färger. Det är en rolig leksak som är både säker och bra för ditt barns mun och sensoriska lek.

Oopsy Nalle 
Oopsy tuggleksak finns i olika färger. Nallen är tillverkad av lätt och mjukt naturgummi, vilket är perfekt för den lilla bebisen som älskar att utforska och leka, men som också älskar att sätta tänderna i allt. Nallen kan tas med i badet och är fri från BPA, PVC och ftalater.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.