BioGaia Droppar Semper - 10 ml

BioGaia Droppar Semper - 10 ml
Se alla produkter från Semper
Varunummer: 11331

BioGaia droppar från Semper hjälper till en sund och välfungerande mage hos din baby

Man vet idag att bakterierna i tarmsystemet utgör 70-80% av immunförsvaret, vilket innebär att en sund tarmflora är viktigt för att upprätthålla ett starkt immunförsvar. Mjölksyrabakterierna Lactobacillus Reuteri Protectis spelar en särskild roll i samband med mjölksyrabakterier för bebisar då det är den enda välgörande bakterien som finns naturligt i hela det mänskliga matsmältningssystemet  och i modersmjölk. I matsmältningssytemet sprider sig bakterien till tunntarmens väggar där den hjälper till att uppta näringsämnen och smälta mjölkprodukter.

Det är viktigt att det finns den rätta mängden mjölsyrabakterier i vårt tarmsystem, då det annars inte skulle fungera normalt. Vid antingen felaktiga bakterier eller inte tillräckligt av bakterierna, kan det visa sig i form av dålig mage som diarré och magknip hos bebisar.

Upprätthåll en normal tarmflora med mjölksyrabakterier från BioGaia

BioGaia dropparna från Semper hjälper din babys tarmsystem och förebygger problem med magen i samband med bristande eller felaktiga bakterier i magen. Dropparna upprätthåller normal tarmflora så bebisen får en välfungerande mage.

  • Upprätthåller normal tarmflora
  • Förebygger & behandlar resemage
  • Stärker immunförsvaret

Biverkningar:
Mjölksyrabakterier kan i sällsamma tillfällen leda till biverkningar i mage-tarmkanalen. De få bivirkningar man känner till är diarré, orolig mage, luft i magen och uppblåsthet.

Dosering:
Dropparna är enkla att dosera och kan ges tillsammans med maten. 5 Semper BioGaia droppar innehåller minimum 100 mio. levande Lactobacillus reuteri Protectis.


Innehåller: 10 ml (50 dagsdoser)

Ingredienser:

Solrosolja, MCT-olja (palmkärne), Lactobacillus reuteri DSM 17938

Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.