Ma-Mam

Ma-Mam har utvecklats av Kirsten Mikkelsen Ravnbøl, som är en nutritionist specialiserad på mat för spädbarn och småbarn. Grönsakspuréerna från Ma-Mam innehåller exakt rätt sammansättning av näringsämnen, vitaminer och mineraler för ditt barn. Läs mer om Ma-Mam här.

7 Produkt(er)

Ma-Mam – näringsrik och ekologisk grönsakspuré

Ma-Mam är frystorkad, näringsrik och ekologisk grönsakspuré utvecklad av Kirsten Mikkelsen Ravnbøl, som är nutritionist och specialiserad på mat för spädbarn och småbarn. Bebisar har en liten mage som inte rymmer så mycket mat åt gången, vilket ställer stora krav på kosten för att de ska få de bästa förutsättningarna för tillväxt och utveckling. Och just därför har Kirsten tagit fram Ma-Mam grönsakspuréer som är sammansatta av goda och näringsrika grönsaker som ser till att ditt barn får i sig mycket nyttiga vitaminer, mineraler och inte minst en god smak.

Alla varianter av Ma-Mam grönsaksmos innehåller bara grönsaker, lite frukt och en mild, dansk rapsolja – och inget annat! Ma-mam grönsaksmos tillverkas i Danmark med i första hand skandinaviska, ekologiska ingredienser.

"Bli grön från början"

Förutom att vara en näringsrik källa till näringsämnen, vitaminer och mineraler är Ma-Mam ett bra sätt att introducera grönsaker på. Om ditt barn lär känna grönsaker innan de fyllt ett år ökar det, enligt Kirsten, sannolikheten att ditt barn kommer att gilla grönsaker när det blir äldre.


Ma-Mams sortimentet består bl.a. av:


Ma-mam Grönsaksmos Broccoli

Denna variant av Ma-mam grönsaksmos innehåller bl.a. potatis, broccoli och päron och har en mjuk konsistens som är idealisk för ditt barn över 4 månader. Potatis är både en bra källa till C-vitamin och ger bra mättnad.

Ma-mam Grönsaksmos Morot

Ma-mams grönsaksmos med morot innehåller även bl.a potatis och palsternacka och den räcker till upp till 8 portioner när kokande vatten tillsätts.

Ma-mam Grönsaksmos Ärter

Grönsaksmoset med smak av ärter innehåller även potatis och äpple, vilket ger en härlig smak och en härlig mjuk konsistens.

Ma-mam Grönsaksmos Sampack

Kombinationspaketet från Ma-Mam innehåller alla tre varianterna av grönsakspuréerna och passar därför perfekt för dig som vill prova de olika varianterna eller vill variera smakerna för ditt barn.

Så här gör du:

  1. Dosera efter ditt barns aptit för att undvika matsvinn.
  2. Tillsätt kokande vatten 1:3 eller tills moset har önskad konsistens.
  3. Blanda väl.
  4. Servera grönsakspurén med sked när den har rätt temperatur

Köp de ekologiska och näringsrika grönsakspuréerna från Ma-Mam på Med24.se. Snabb leverans och fina erbjudanden.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.