L'Oréal Paris Makeup

66 Produkt(er)

L’Oréal Makeup – mascara, foundation och läppstift av högsta kvalitet!

L’Oréal har under många år varit ett av världens ledande kosmetikamärken där både hudvård, hårvård och makeup gör det möjligt för alla att visa sin naturliga skönhet varje dag. Här på Med24.se har vi samlat L’Oréal Makeup, så att du enkelt kan hitta de produkter som ska vara en del av din makeup-rutin.

I det stora utbudet hittar du bland annat hudtonskorrigerande foundations, många olika sorters mascara, glamorösa ögonskuggor och de finaste läppstiften i olika färger, som hjälper till att fullända din makeuplook för alla tillfällen. Så oavsett om du är för festliga och färgglada looks, sofistikerade uttryck eller en naturlig vardagslook kommer du att hitta smink som snabbt blir oumbärligt.

Hitta din perfekta färg med True Match från L’Oreal

Alla har olika hudtoner med en unik underton. L’Oréal Makeup har satt ihop en fantastisk kollektion av smink som matchar din individuella hudton till perfektion – de kallar den True Match! Den består av essentiella produkter för en daglig makeup-rutin, som ska framstå så naturlig som möjligt. Du kan bland annat hitta din perfekta matchning av L'Oréal Paris True Match Foundation, en återfuktande foundation med medium opacitet, L'Oréal Paris True Match Perfecting Powder, som säkerställer en jämn och matt hud hela dagen och  L'Oréal Paris True Match Blush, som finns i 4 olika, vackra färger.

L’Oréal Makeup Mascara - sätt fokus på dina ögon

Sloganen "Because We're Worth It" får garanterat genklang hos många. Den förknippas med produkterna från L’Oréal, och naturligtvis också med deras breda utbud av mascara. Dina ögonfransar förtjänar massor av kärlek och uppmärksamhet. På Med24.se kan du hitta många olika mascaror som var och en kan hjälpa dig att uppfylla dina vildaste fransdrömmar.

Med den populära L’Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara uppnår du den vackraste bågen av separerade, voluminösa och kolsvarta ögonfransar, som framhäver din ögonfärg. Du kan också uppnå oemotståndlig längd med L’Oréal Paris Telescopic Mascara eller vackra bambi-ögon med L’Oréal Paris False Lash Bambi Eye Waterproof Mascara.


Se det stora utbudet av smink från L’Oréal här på Med24.se - bra priser och fina kampanjer!

Pil til toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.