Livol Brustabletter

Livol brusetabletter
6 Produkt(er)

Med Livol brustabletter är det både lätt och gott att få sitt dagliga vitamintillskott

Livol brustabletter gör det det lätt och gott att få det dagliga vitamintillskottet. De finns i sex olika vitamin- och smakkombinationer, så att du kan hitta exakt den variant som passar för dig och dina behov. Brustabletterna är smaksatta med fina, friska smaker och tabletterna löses upp i ett glas kallt vatten, 200 ml - drickes som en uppfriskande vitamindryck.

Brustabletterna har en spännande och modern look, så att du ska kunna ha dem framme i köket, på skrivbordet eller i väskan, och kommer ihåg dem under stressiga vardagar.

Livol Keep going brustabletter

Keep going brustabletter är för dig med en aktiv livsstil! Keep going har smak av ingefära och citron samt innehåller koffein som hjälper till att förbättra koncentrationen medan magnesium hjälper till att minska trötthet och utmattning.

Livol Skin glow brustabletter

Skin glow brustabletter är kärleksvitaminer för huden! Skin glow innehåller kollagen och dessutom biotin, vilket bidrar till att upprätthålla normal hud och C-vitamin, bidrar till normal kollagenbildning, vilket är viktigt för hudens normala funktion. Med smak av äpple och mynta.

Livol Pick me up brustabletter

Pick me up brustabletter har en frisk smak av tropisk frukt och innehåller bland annat vitamin B12, vilket hjälper till att minska trötthet och utmattning.

Livol Stay sharp brustabletter

Stay sharp brustabletter innehåller pantotensyra som bidrar till normal, mental prestanda. Denna brustablett innehåller också flera andra B-vitaminer som bidrar till normal mental funktion samt nervsystemets normala funktion. Tabletterna har en fruktig smak av persika och aprikos.

Livol Immune aid brustabletter

Immune aid brustabletter är en bra källa till vitamin D och har en underbar smak av skogsbär. D-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion.

Livol Iron bubbles brustabletter

Iron bubbles brustabletter är en bra källa till järn och har smak av svarta vinbär. Förutom järn innehåller de också C-vitamin, folsyra och vitamin B12, vilket hjälper till att minska trötthet och utmattning.

Keep going, Pick me up, Stay sharp och Iron bubbles innehåller inte några animaliska ingredienser och är därför lämpliga för veganer.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.