Lirene

11 Produkt(er)

Lirene - fotostabila solskyddsmedel för hela familjen till rimliga priser

Har du och din familj en stor förbrukning av solskyddsmedel varje sommar och tycker du att det blir väl dyrt? Då kan Lirene Dermoprogram vara varumärket för dig. Lirene tillverkar solvårdsprodukter med ett högt och långvarigt skydd mot skador från solens strålar och samtidigt till billiga pengar. Med Lirene behöver du inte kompromissa med varken din ekonomi eller kvaliteten på ditt solskydd!

Brett utbud av solprodukter för både barn och vuxna

Alla Lirenes produkter är formulerade med vattenfasta, organiska och fotostabila UV-filter som ger fysiskt skydd mot både UVA- och UVB-strålar. SPF-faktorn varierar från 30 till 50+, så du är alltid garanterad ett mycket högt skydd. Solfiltren är vattenfasta i upp till 40 minuter, så du och ditt barn skyddas också på stranden och under andra vattenspel. Formlerna innehåller också fuktgivande, närande och skyddande ingredienser som förhindrar uttorkning, stramhet och annan irritation orsakad av exponering för solen. KIDS-produkterna har extra mjuka formler utan tillsatta dofter, vilket gör dem lämpliga för barn med mer känslig hud.

I sortimentet hittar du både solkrämer och sollotions för ansikte och kropp, en sololja samt en effektivt vårdande aftersun som kan lindra obehag om du har fått lite för mycket sol.

Köp din Lirene solkräm och solprodukter till hela familjen billigt på Med24.se - bra priser, fina kampanjer och du kan uppnå gratis frakt!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.