Lily´s Kitchen

Lilys Kitchen gör mat för husdjur fylld med naturliga ingredienser. En balanserad kost hjälper ditt husdjur att växa och få en sund utveckling. Läs mer om Lilys Kitchen här!

37 Produkt(er)

Historien bakom Lilys Kitchen

Lily's Kitchen startade för över 10 år sedan när Henrietta, Lilys ägare, kämpade för att hitta ett husdjursfoder fyllt med naturliga ingredienser. Efter att Lily blev sjuk och led av öm och kliande hud började Henrietta laga mat från grunden för att ta hand om Lilys hud och päls. Henrietta tyckte det var synd att inte alla älskade husdjur kunde få möjlighet till lika bra mat. Hon bestämde sig därför för att samarbeta med veterinärer och nutritionister för att skapa de kvalitetsrecept för husdjur med hälsosamma ingredienser som Lily's Kitchen har använt sedan dess. Det var så Lilys Kitchen kom till.

Lily var en typisk terrier, hon var envis och kräsen vilket gjorde henne till den perfekta provsmakaren då hon aldrig nöjde sig med något mindre än de allra bästa måltiderna. Lily's Kitchen tillverkar än idag sina produkter efter dessa recept och lever efter värderingarna att alla husdjur förtjänar ordentlig mat som dessutom tar hänsyn till vår planet.

Lilys Kitchen våtfoder

Lilys Kitchen tillverkar olika våtfoder för både hundar och katter. Lilys Kitchens läckra våtfoder för hundar är gjorda på ett komplett recept med ekologiska ingredienser, till exempel färskt nötkött, fläskkött och kyckling, men de innehåller även nyttigheter som morötter, ärtor och spelt. Våtfodret är dessutom tillsatt botaniska örter, vitaminer och mineraler som säkerställer en hälsosam kost för din hund. Lilys Kitchen våtfoder innehåller inte tillsatt köttmjöl, benmjöl eller smält kött eftersom endast färskt eller färsklagat kött används. 

Lilys Kitchen våtfoder för katter kommer garanterat att vinna din katts hjärta. Våtfodret innehåller nämligen allt som din katt behöver för att växa upp till en frisk och glad katt. Våtfodret kan till exempel innehålla läcker kyckling, lax, nötkött, fläskkött eller räkor. Alla Lilys Kitchen våtfoder finns också som flerpack.

Lilys Kitchen hundgodis

Lily's Kitchen hundsnacks är fullproppat med kvalitetskött, som kyckling, fläsk och fisk. Lilys Kitchen har godsaker för både vuxna hundar och valpar, som alla har en läcker konsistens som är lätt att tugga. Godsakerna kan användas som mellanmål, träningsgodis, snacks eller om du bara vill skämma bort din hund. Tänk dock på att för många godsaker kan orsaka magbesvär.

Vad är rätt foder för husdjur?

Lilys Kitchen´s produkter är uteslutande gjorda av näringsrika ingredienser som näringsmässigt är skräddarsydda för att hjälpa till att hålla dina fyrbenta vänner i bästa skick. Lilys Kitchen använder bara kvalitetskött, antingen färskt eller färsklagat, som är lättsmält. Dessutom använder Lilys Kitchen läckra och nyttiga frukter, grönsaker, örter och växtextrakt som är förstklassiga produkter av hög kvalitet. 20-30% av en komplett balanserad kost för din hund bör komma från växter som hjälper dem att växa, utvecklas och förbli friska och glada. Lilys Kitchen samarbetar med veterinärer och näringsforskare för att skapa kompletta och exceptionella recept. Lilys Kitchen´s recept är näringsmässigt skräddarsydda för ditt husdjurs livsstadium, så oavsett om din hund är liten eller en gyllene oldie kan du hålla dem i bästa skick.


På Med24.se hittar du alltid bra priser och erbjudanden på Lilys Kitchen-produkter. Vi strävar efter snabb leverans så att du snabbt kan servera ditt husdjur en komplett och balanserad kost. 

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.