LAQ Shield

Med LAQ Shield kan du själv göra dina naglar hemma precis som i salongerna. Stärk dina naglar och gör dem vackra med gel polish. Läs mer om LAQ shield här!

17 Produkt(er)

LAQ Shield – Danskt företag för vackra naglar

Många får sina gellacknaglar gjorda på salonger, men med LAQ Shield kan du själv göra naglar hemma som är lika hållbara och vackra som de som görs i salongerna.

LAQ Shield är ett danskt märke som startades av en professionell nageltekniker med en önskan om ett billigt och enkelt märke i salongskvalitet. Att man själv kunde göra sina naglar vackra med gellack, utan att behöva gå till en nagelsalong, blev snabbt en realitet.

Än idag förs visionen om gellack av salongskvalitet vidare. LAQ Shield är inte bara ett danskt företag, utan även ett danskt varumärke där man lägger stor vikt vid att deras gellack uppfyller de höga danska standarderna.


Gellacknaglar som håller i flera veckor

Att lägga på vanligt nagellack kräver mycket tålamod eftersom det tar lång tid att torka och innan du vet ordet av är det förstört och du måste börja om. Men tänk om man kunde få ett nagellack som med hjälp av en UV/LED-lampa torkade direkt? Du kan uppnå detta med LAQ Shield.

Med gellack från LAQ Shield kan du få naglar som håller i flera veckor och som torkar direkt. På så sätt är du fri från att få märken i lacken och att den börjar flagnar av redan efter få dagar.

Vad är gellack?

Gellack, gel polish – det går under många namn, men är i grunden en term för samma sak. Gellack är ett hållbart nagellack som ska härda under en UV/LED-lampa. På så sätt kan det hålla i flera veckor till skillnad från vanligt nagellack. Gellack kan beskrivas som en blandning av nagellack och gelé, och detta hjälper till att göra det mycket mer hållbart än nagellack.

LAQ Shield gör gellack i många olika färger, så att du alltid kan hitta en färg som passar ditt humör eller din favoritoutfit.


Kom igång med LAQ Shield

Att använda gellack är något alla kan klara av, men det är viktigt att du har rätt verktyg för att komma igång med LAQ Shield.

Det du behöver är:

  • Nagelbandsskjutare
  • Buffer
  • Prepare
  • Basecoat
  • Din valda färg
  • Topcoat
  • UV/LED lampa

Du kan ta bort LAQ Shield genom att fila av den igen med en grov fil, men det är både tidskrävande och du måste vara väldigt noga med att inte fila ned din egen naturliga nagel. Därför rekommenderas det att använda LAQ Shield Take it off och LAQ Shield Stanniol Wraps för att ta bort LAQ Shield. Detta är ett enkelt sätt att ta bort ditt gel polish så att du är redo att applicera din nästa look.

OBS: LAQ Shield får inte utsättas för solljus, då detta kan göra att gellacket stelnar!

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.