Labello

Utforska Labellos breda sortiment av läppvård med en mängd valmöjligheter från den tidlösa klassikern till frukt- och färgsmaker som älskas över hela världen.

Läs mer här och hitta det perfekta läppbalsamet för dig!

17 Produkt(er)

Labello gick från blygsam start till global dominans

Labello, ett välkänt namn inom läppvård, introducerades 1909 efter att Dr. Oscar Troplowitz två år tidigare uppfunnit ett innovativt läppbalsam. Vad han inte visste var att detta läppbalsam skulle bli känt över hela världen. Namnet Labello kommer från de latinska orden "labium" (läppar) och "bellus" (vacker), vilket exakt återspeglar varumärkets vision: att ge vackra läppar. År 1911 introducerade Labello en innovativ förpackning, en så kallad sliding box, där man kunde trycka ut ceratet från botten. Detta var en revolution. Efter framgångarna på de första europeiska marknaderna blev Labello tillgängligt även på andra håll i Europa. Många år senare förvärvades Labello av Beiersdorf AG, som också äger Nivea.

Vad står Labello för?

Labello är inte bara ett läppbalsam - det är en filosofi om vård och skydd. Med en djup förståelse för läpparnas känsliga natur strävar Labello efter att erbjuda läpprodukter som inte bara återfuktar utan också skyddar mot yttre skadliga faktorer. När du tänker på ett Labello läppbalsam tänker du på kvalitet och pålitlighet. Labello Original är ett bevis på varumärkets engagemang för att ge oklanderlig vård. Labello drivs av en passion för att hålla läpparna friska och vackra, oavsett årstid eller klimat.

Naturlig läppvård från Labello

Labellos läpprodukter är inte bara mycket funktionella när det gäller att skydda och vårda läpparna, de tillverkas också på ett miljömedvetet sätt. Labellos läppbalsam är till stor del tillverkade av naturliga ingredienser. Vissa läppbalsam, som Labello Strawberry Shine, är tillverkade av 99% naturliga ingredienser. De allra flesta av Labellos läppbalsam är kliniskt och dermatologiskt testade. Detta bevisar att Labello bryr sig om sina konsumenter. Naturligtvis är de flesta av Labellos produkter veganska och förpackningarna är återvinningsbara.

Stjärnprodukter: Labellos bästa hits

Labello har en rad stjärnprodukter som har vunnit människors hjärtan. Labello Blackberry imponerar med sin fruktiga och djupa färgton och gör läpparna oemotståndliga och kyssvänliga. Labello Blackberry Shine är därför det perfekta läppbalsamet med massor av bra egenskaper och en härlig bärliknande doft. Labello Strawberry Shine ger läpparna en delikat röd shine och lämnar dem glänsande, och med sin söta jordgubbsdoft är detta Labello läppbalsam perfekt att ha i sin väska. För dem som älskar en subtil glans är Labello Pearly Shine det perfekta valet. Labello Original är en klassiker med sin blå förpackning och igenkännbara doft, medan Labello Hydrocare ger intensiv återfuktning. När det gäller effektivt solskydd är Labello sun protect spf 30 ett måste. Utöver dessa finns också den exfolierande Labello Lip Scrub, som gör läpparna mjuka och lena som babyhud. Labello Lip Oil ger en glansig finish med en ljusrosa nyans.

Varför välja ett Labello läppbalsam?

  • Långvarig fukt - upp till 24 timmar
  • Skyddar mot torra läppar
  • Naturliga ingredienser
  • Läppbalsam som passar alla hudtyper
  • Lätt att applicera och bära med sig
  • Brett utbud av smaker för olika behov
  • Kombination av fukt och färg
  • Labello har över 110 års expertis inom läppvård

Se det stora urvalet av Labellos läppvård på Med24.se. Köp billigt idag och få snabb och trygg leverans!

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.