L300

L300
17 Produkt(er)
L300 är en svensk hudvårdsserie baserad på hudens egna ingredienser.

Namnet L300 står för "Läkemedelsprojekt 300", där professor och dermatolog Gunnar Swanbeck tillsammans med läkemedelsföretaget Pharmacia genomförde en rad kliniska studier. Studierna visade att det är möjligt att förse huden med nytt liv, vitalitet och glans genom att återställa hudens naturliga, fuktgivande ingredienser. 

L300 - hudens egna ingredienser L300 är baserad på unika kombinationer av ämnen som finns naturligt i huden. Det är ämnen som ceramider, hyaluronsyra och så kallade NMFS, naturliga fuktfaktorer, eller på svenska, naturliga fuktbindande ämnen. 

L300 hjälper huden att behålla sin rätta fuktbalans. Detta är särskilt viktigt i vårt nordiska klimat, där vår hud utsätts för temperaturfväxlingar, med kyla och vind utomhus och torr inomhusluft under den kalla årstiden. 

L300 - för kvinnor och män i alla åldrar är en produktserie som fått positiva omdömen i ett antal recensioner från nöjda användare. L300 intensive&moisurizing face cream är bara ett exempel på en mycket fuktgivande ansiktskräm. 
L300 lanserades 1980 som ”Den medicinska upptäckten som blev en skönhetskräm”. Serien riktar sig mot de tre olika hudtyperna hos kvinnor - var och en med sin egen färgkod; blått för normal hud, rosa för torr hud och rött för åldrande hud (anti-age hudvård). Med andra ord finns det en passande ansiktskräm för varje ansikte. Dessutom finns det ett par produkter som passar alla hudtyper. 

Män har en egen serie med sex hudvårdsprodukter från topp till tå. 

Alla produkterna är doftfria.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.