Vaginalkapslar/tabletter

Vaginalkapslar hjälper till att återställa balansen i slidan om du upplever obehag och besvär som klåda, sveda, ökade flytningar, torrhet eller lukt. Läs mer om vaginalkapslar här!

7 Produkt(er)

Vad är vaginalkapslar?

Vaginalkapslar är små kapslar som kan sättas in direkt i slidan för att lindra besvär och obehag. De innehåller naturliga ingredienser såsom mjölksyrabakterier, som hjälper till att återställa den naturliga balansen i slidan.

Bakteriell obalans

Vaginalkapslar och tabletter från märken som Vivag, Valmed, Gynolact och I say är baserade på mjölksyrabakterier eller mjölksocker, som hjälper till att förebygga och återställa obalans i slidan. Vid obalans i slidan kan du t.ex. uppleva symptom som klåda, sveda, ökad flytning, känsla av torrhet eller oönskad lukt. Bakteriell obalans i slidan, även kallad bakteriell vaginos, uppstår när det är obalans i intimområdet och det finns en överväxt av anaeroba bakterier.

Vaginal torrhet

Repadina Plus är vaginaltabletter som kan hjälpa mot vaginal torrhet. Torrhet i slidan kan uppstå vid fallande östrogennivåer, t.ex. i samband med klimakteriet, men även andra faktorer kan ha inverkan på om dina slidslemhinnor är torra eller inte. Repadina Plus återfuktar och mjukgör, samt hjälper till att återuppbygga slemhinnornas normala funktion.

Vaginal svampinfektion

Vaginala infektioner kommer av olika anledningar, t.ex. när det är en ökning av pH-värdet i slidan. I say tabletter ger en naturlig behandling och förebyggande av svamp- och bakterieinfektioner. Vaginaltabletter från I say hjälper till att återställa det normala pH-värdet i slidan och bidrar därigenom till att symptomen och infektionen försvinner.


Varför ska man använda vaginalkapslar?

Vaginalkapslar kan vara bra att använda om du upplever obehag i underlivet. Det kan vara allt från klåda och irritation till obalans i pH-värdet i slidan. Genom att använda vaginalkapslar kan du återställa den naturliga balansen i slidan och därigenom minska risken för infektioner. Vaginalkapslar och tabletter kan tas både förebyggande och terapeutiskt.


Hur använder man vaginalkapslar?

Innan du använder vaginalkapslar är det viktigt att du läser bruksanvisningen noggrant. Vanligtvis behöver du föra in en kapsel i slidan en gång om dagen under ett visst antal dagar, beroende på märke, för att de ska ha effekt. Kan också användas på natten.

  1. Tvätta händerna noggrant
  2. Sätt in en kapsel eller tablett högt upp i slidan med ett finger. Det kan vara enklare om du ligger ner.

Om du upplever ihållande obehag eller symptom, rekommenderas att du kontaktar din läkare för ytterligare råd.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.