Dermatologisk Rengöring & Toner

Effektiv och skonsam rengöring för alla hudtyper från märken som rekommenderas och utvecklas i samarbete med fackmän som dermatologer och hudläkare. Här hittar du ett brett utbud av rengöringsprodukter både för normal och känslig hud.

204 Produkt(er)

Vad är dermakosmetiska rengöringsprodukter & skintonic?

Dermakosmetiska rengöringsprodukter består av rengöring för huden samt skintonic. Dessa produkter är effektiva problemlösare med kosmetiska egenskaper som hjälper till att upprätthålla en välfungerande hud. När du använder en rengöringsprodukt tvättas all smuts bort från huden och gör att din kräm tas upp bättre. Rengöringsprodukter som är dermakosmetiska har rätt PH-värde så att du din hud inte kommer i obalans. En väl fungerande hud börjar med en bra rengöring.

Rengöringsprodukterna i denna kategori är specialutvecklade i samarbete med hudläkare och dermatologer. Därför kan du känna dig säker på att produkterna inte innehåller onödiga kemikalier el-ler hormonstörande ämnen.

Varför behöver jag dermakosmetiska rengöringsprodukter & skintonic?

När du använder dermakosmetisk hudvård, är du säker på att din ansiktskräm tränger längre in i huden och blir mer aktiv. Med rengöringsprodukterna rengör du från smuts och föroreningar så att huden blir ren och klar för vård. Med skintonic förbereder du huden för den kommande hudvården. Du minskar och rengör dina porer på samma gång. Skintonic finns både med och utan alkohol, beroende på hur känslig din hud är.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.