Dermatologisk Ögonvård

Vård av området runt ögonen från märken som rekommenderas och utvecklas i samarbete med fackmän som dermatologer; d.v.s. hudläkare. Området runt ögonen är ett av de mest känsliga områdena i ansiktet. Kännetecknet för dermakosmetiska produkter är att kombinera tolerans och effektivitet i ansiktsvården för alla hudtyper - även känslig hud.

58 Produkt(er)

Vad är dermokosmetisk ögonkräm?

Eftersom huden runt ögonen är speciellt uppbyggd bör du alltid använda en kräm som är speciellt utarbetad för ögonområdet. Ofta är dessa krämer enklare i strukturen än andra krämer och därför bättre lämpade. Dermakosmetiska ögonkrämer är effektiva problemlösare med kosmetiska egenskaper som hjälper till att upprätthålla en välfungerande hud runt ögonen.

Dermakosmetisk ögonkräm är speciellt utvecklad i samarbete med hudläkare och dermatologer. De är lämpliga för alla hudtyper, oavsett om du har normal, känslig eller atopisk hud.

Varför ska jag använda dermakosmetisk ögonkräm

Det är aldrig för tidigt att börja använda ögonkräm. Huden runt ögonen är mycket tunn och känslig och den är väldigt utsatt för klimat och föroreningar. Därför är det ofta just huden runt ögonen som visar ålderstecken och kan vara irriterad. Det optimala är när du börjar använda ögonkräm innan du har fått problem med din hud, eftersom en väl fungerande hud lättare tar upp vitaminer och närande ingredienser och därmed förebygger hudproblem samt ålderstecken.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.