Dermatologisk Nattkräm

Nattkrämer från märken som rekommenderas och utvecklas i samarbete med fackmän som dermatologer; d.v.s. hudläkare. Produkterna karaktäriseras av målet att kombinera tolerans och effektivitet i ansiktsvård för alla hudtyper - även känslig hud. Här hittar du dermakosmetisk nattkräm som produceras enligt samma normer som läkemedel. Produkterna är effektiva problemlösare med kosmetiska egenskaper och hjälper till att upprätthålla en normal och välfungerande hud i ansiktet.

69 Produkt(er)

Vad är dermakosmetisk nattkräm?

Dermakosmetisk nattkräm är utvecklad i samarbete med hudläkare och garanterar därför en kvalitetsnattkräm som vårdar din hud på djupet. Dessa produkter är effektiva problemlösare med kosmetiska egenskaper som hjälper till att upprätthålla en välfungerande hud. Du kan känna dig säker på att inga allergiframkallande ingredienser eller andra onödiga tillsatser används i dessa nattkrämer.

Krämerna passar både för dig med en mycket känslig hud och för dig med eksem eller liknande.

Varför ska jag använda dermakosmetisk nattkräm?

På natten är det hudens uppgift att arbeta med cellförnyelse och återuppbygga de skador som orsakats under dagen. Skadorna kan bero på till exempel sol, alkohol, fria radikaler, klimat, miljö, rökning och livsstil i allmänhet.

Huden är kroppens största organ och det är därför viktigt att vi vårdar den. Eftersom huden arbetar väldigt snabbt på natten, är det enbart en fördel att ge huden lite hjälp på traven i form av nattkräm. En nattkräm kan ge huden vård och verka lugnande på stressad hud som utsätts för mycket under loppet av en dag.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.