Dermatologisk Hand- & Fotvård

Här hittar du ett brett sortiment av hand- och fotvårdsprodukter som är speciellt lämpliga för din hud, oavsett om den är normal, känslig eller atopisk. Effektiv vård av händer och fötter från märken som är specialutvecklade i samarbete med hudläkare och dermatologer. Produkterna har genomgått säkerhetskontroller för att säkerställa att de inte innehåller onödiga kemikalier eller allergiframkallande ämnen.

75 Produkt(er)

Vad är dermakosmetisk hand- och fotvård

Dermakosmetiska hand- och fotvårdsprodukter består av olika vårdande produkter. Dessa produkter är effektiva problemlösare med kosmetiska egenskaper som hjälper till att upprätthålla en välfungerande hud på händer och fötter. Produkterna utvecklas i samarbete med hudläkare och rekommenderas av dermatologer över hela världen. Med dessa produkter kan du hålla den torra och skadade huden levande utan att använda skadliga produkter. Produkterna har gått igenom många tester med avseende på användning och har godkänts för personer med känslig och atopisk hud. Användning av dermakosmetisk hand- och fotvård garanterar att du använder ansvarsfulla och effektiva produkter.

Varför ska jag använda kosmetisk hand- och fotvård?

Hård hud är ett vanligt fotproblem. Hård hud är en överproduktion av det skyddande hornlagret som naturligt bildas när foten utsätts för tryck eller slitage. Ofta är det förknippat med när vi använder skor eller strumpor. Det är därför mycket viktigt att ta hand om sina fötter dagligen för att mjukgöra hård hud.

Händerna använder vi hela tiden. De blir våta, utsatta för väder och liknande. Allt som sammantaget påverkar huden. Det är också ofta på händerna som ålderstecken dyker upp först. Pigmentförändringar upplevs också mer på händerna. I denna kategori kan du hitta handvård som passar dina perfekt för dina händer.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.