Ljusterapi

Ljusterapi

Lysterapi
Köp Beurer ljustarpilampa billigt på Med24.se

Varför ska man använda ljusterapilampa och hur fungerar ljusterapi?

En ökande del av befolkningen lider när årets mörka månader gör sitt intåg. Det är under den här perioden på året när avsaknaden av solljus gör att många drabbas av vinterdepression. Kännetecken för vinterdepression är att man känner sig tröttare än vanligt, saknar energi, får ökad aptit och större sömnbehov. Man kan dock göra mycket för att vända processen. Det är viktigt att komma ut dagsljus, om det inte är ljust i tillräcklig omfattning kan en ljusterapilampa vara effektiv.

Här följer några goda råd för att få det bästa ut av ljusterapin. 
Lampan bör har min. 10.000 LUX. Sitt på ca 20 cm avstånd från ljusterapilampan, lampan bör användas mellan kl 6 och kl. 20 i ca ½ - 2 timmar per dag. Den har störst effekt om man använder den på morgonen i minst 20 min. Titta in i ljuset med jämna mellanrum, om du stänger ögonen eller använder solglasögon har den ingen effekt. Du kan sitta och läsa och skriva under behandlingen, effekten är densamma.

Ljusterpilamporna från Beurer är medicinskt godkända och rekommenderas av läkare och psykologer tack vare den positiva effekten.

Gratis frakt över 599 kr
Med PostNord
14 dagars returrätt
14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan
Medlemsbonus
Du får bonus på dina köp hos oss
Kundservice
Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se
Prenumerera på nyhetsbrevet!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få information om nyheter och erbjudanden