Beauté Pacifique PIT STOP Deo Roll-on- 50 ml

Beauté Pacifique PIT STOP Deo Roll-on- 50 ml
Se alla produkter från Beauté Pacifique
Varunummer: 8398

Produktbeskrivning

Beauté Pacifique Pit Stop Roll-on är en supereffektiv deodorant som faktiskt ger det den lovar!

Pit Stop Beauté Pacifique’s helt nya, biologiskt verkande Roll-on Deo. Den ger snabb hjälp när det behövs och när det är risk för problem och obehag under armarna.

Pit Stop är en avancerad nästa generations-deo, Beauté Pacifique’s egen, helt nya med två aktiva biologiska ingredienser som sätter svettkörtlarna i ett slags dvala när vanliga deos vanligtvis bara använder aluminiumsalter med begränsad effekt.

Pit Stop innehåller chelidonin, som är en ingrediens som minskar hårväxt i armhålorna och samtidigt göra de individuella hårstrån finare.

Formulan i Pit Stop är utformad för att bara använda en liten mängd produkt per applicering, produkten är mycket dryg och problem med färgförändring på kläder reduceras.

Bra för:

  • Små och stora besvär med synlig transpiration och obehaglig kroppslukt
  • Efterbehandling för hårborttagning

Egenskaper:

  • Ger snabb och effektiv hjälp
  • Placerar svettkörtlarna i ett slags dvala
  • Härmar svettminskning medicinskt med botulinumtoxin
  • Chelidonin, minskar hårväxt
  • Parfymfri
  • Ekonomisk

Huvudingredienser och deras effekt:

Aluminium Chorohydrate är ett aluminiumsalt, känt för att minska svettvolymen, lämpligt i synnerhet under armarna. Det verkar så att svettkörtlarnas öppning tillsluts något så att svetten hålls tillbaka i huden och fukten i under armarana dämpas.

Glycerin är en av de mest använda, fuktgivande ingredienserna. Glycerin verkar också mjukgörande och kan även användas säkert för mycket känsliga hudtyper.

Spilanthes Acmella Flower Extract är et exotiskt växtextrakt som gör att körtlar huden slappnar av på ett sätt som kan jämföras med botoxinjektioner i armhålorna hos patienter som har stora svettproblem. Denna aktiva ingrediens verkar avslappnande på körtlarna så att både svett- och talgproduktionen reduceras. Resultatet blir mindre fukt och mindre lukt .

Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate liknar det ormgift som förlamar bytet. När denna muskelavslappnande ingrediens appliceras på huden uppnås en svettminskande effekt som liknar en botoxinjektion. Både svett- och talgproduktion minskar, mindre fukt och mindre lukt upplevs.

Chelidonin tillsätts för att öka tre viktiga egenskaper som gagnar huden. Chelidonin är inflammationsdämpande, huden blir inte röd när du tar bort oönskad hårväxt och hårväxten kommer inte tillbaka lika snabbt, stråna blir tunnare och mjukare på sikt.

Användning:

Använd Pit Stop förebyggande, flera gånger under dagen, så att huden hålls fräsch och torr under lång tid.

Innehåll: 50 ml

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.