Melbrozan Classic - 120 kapslar

Melbrozan Classic - 120 kapslar
Se alla produkter från Melbrozan
Varunummer: 9369

Melbrozan Classic - 120 kapslar

För de flesta kvinnor innebär livet runt de 50 en hel del förändringar - både på utsidan och insidan. En ny frihet, men även till en del fysiska obehag på grund av att kroppen nu går in i en ny fas.
Känslan av att inte riktigt känna igen sig är inte ovanlig och för många kvinnor innebär klimakteriet en tid när du har extra behov av balans och komfort.

Kosttillskottet Melbrozan är speciellt utformad för kvinnor i klimakteriet och innehåller naturligt pollenextrakt, bidrottninggelé och acerola.

Användning:
Den rekommenderade dagliga dosen de första 10 dagarna är 3 kapslar dagligen, sedan 2 kapslar dagligen under de kommande 10 dagarna och därefter en kapsel dagligen.
Den dagliga dosen bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en balanserad kost. Det är viktigt att ha en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Uppmärksamhet.
Melbrozan innehåller extrakt av pollen, så var medveten om detta om du är allergisk eller överkänslig mot pollen. 

Ingredienser:

Pollen, Pergapollen, Gelatin, Gelé Royal, Acerolaextrakt (Malphigia punicifolia (L.)), vitaminer (DL-a-tocopherylacetat, pyridoxinhydrochlorid, riboflavin, D-biotin, cholecalciferol, cyanocobalmin)

Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.