Kosttillskott med propolis

Propolis finns i en rad olika kosttillskott och krämer. Propolis är ett ämne som honungsbin tillverkar av kåda. Det används bland annat för att skydda bina mot mikrobiella angrepp. Propolistillskott finns i både kapsel- och flytande form. Läs mer om propolis!

5 Produkt(er)

Vad är propolis?

Propolis har använts som en ren naturprodukt sedan urminnes tider. Den består av ca 30% vax och pollen, 20% flavonoider, 50% kåda och eteriska oljor. Den innehåller också vissa aminosyror, mineraler som järn, zink, koppar och mangan samt vitaminer.

Antibakteriellt försvarssystem

Propolis samlas in av bin. De använder det för att reparera och förstärka kupans insida, där många mikroorganismer lätt kan trivas. Genom att använda propolis i konstruktionen av bikupan kan bina neutralisera organismerna och undvika angrepp.

Propolis är därför också sammansatt av två grekiska ord som tillsammans betyder "stadens försvar" eller "försvarssystem".

Det antibakteriella och klibbiga ämnet är dock inte bara bra för bina, utan tros även vara mycket välgörande för människan. Hälsomedlet, som har varit känd sedan urminnes tider, är därför fortfarande populärt idag.

Många anser att det är en av naturens mest värdefulla aktiva substanser. Du hittar propolis både som propolistabletter och propolismix på Med24.se. Dinah skriver om kosttillskottet Bi-otox: "Superprodukt. Varje gång jag börjar känna av halsont/förkylning tar jag 20 droppar Bio tex i ett par dagar. Det får förkylningen att försvinna."

Prosan Propolis tabletter och Natur Drogertiet Bi Propolis kapslar är två andra kundfavoriter.

Köp propolis på Med24.se

På Med24.se hittar du det naturliga kosttillskottet propolis från bin. Dessutom kan du hitta gele royal bi-produkter i sortimentet. 

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.