KONG katt- och hundleksaker

Hund- och kattleksaker från KONG av högsta kvalitet. Skapade för att täcka husdjurens naturliga behov av att tugga och leka. Läs mer om KONG här!

43 Produkt(er)

KONG hundleksaker

Grundaren av KONG hundleksaker Joe Markham älskade sin schäferhund Fritz, men var inte ett fan av hans destruktiva tuggvanor på exempelvis stenar och pinnar som förstörde hans tänder. År 1976 började Joe att prova olika tekniker för att lösa problemet och en dag när han reparerade sin Volkswagen Bus, slängde han bort en fjäderdel. Fjäderdelen fann Fritz mycket mer intressant än de stenar och pinnar som han brukade tugga på och han fortsatte att ta med fjäderdelen till Joe när den slängdes bort. Så blev KONG hundleksaker skapade med en vision om att täcka hundens naturliga behov av att tugga och leka. Sedan 1976 har KONG hundleksaker förnyats för att förbättra husdjurs liv med leksaker och godis av högsta kvalitet. KONG hundleksakers produktlinjer ger mental och fysisk stimulans genom att uppmuntra lek, tuggvanor och kontrollerad fodring samtidigt som de tillfredsställer hundens instinktiva behov. KONG hundleksaker finns i tusentals varianter och det finns något för alla hundar. KONG hundleksaker har utvidgats från en storlek till fyra och de har även skapat en ny serie för stora hundar och mer envisa tuggare - KONG Extreme hundleksaker. Med KONG hundleksaker går du inte på kompromiss när det gäller kvalitet.

KONG Extreme hundleksaker

KONG extreme hundleksaker är lämpliga för hundar som snabbt kan riva sönder sina leksaker. KONG extreme hundleksaker har extra starkt gummi som nästan är omöjligt att tugga igenom och i den elastiska gummileksaken kan du gömma godis. KONG extreme hundleksaker finns i olika storlekar, S: 8x5 cm, M: 9x6 cm, L: 11x7 cm, XL: 13x9 cm och XXL: 16x10 cm. KONG extreme hundleksaker kan användas för apporteringsträning eftersom leksaken rör sig oförutsägbart, det är också möjligt att frysa KONG extreme hundleksaker med mat inuti så att hunden ska använda längre tid på att äta.

Hur väljer jag det rätta KONG hundleksaker?

För att välja rätt KONG hundleksak, ska du ta utgångspunkt i din hunds storlek och ålder. Om din hund är liten, ska du välja en av KONGs mindre hundleksaker. Om du har en större hund, ska du välja en större och starkare leksak. Om din hund är en valp, ska du välja en säker och hållbar leksak som inte är för hård mot valpens nya tänder och käkar.

Du ska också överväga vilken typ av leksak som din hund föredrar att tugga på såsom leksaker, bollar eller annat. När du har hittat rätt leksak för din hund, glöm inte att kontrollera regelbundet för tecken på slitage och skador. Kassera då leksaken och ersätt den med en ny.

KONG hundleksaker är allmänt säkra för de flesta hundar. Alla KONG hundleksaker är gjorda av slitstarka material och designade för att både bli tuggade och slickade på.


Hos Med24.se är det alltid bra priser och erbjudanden på Kong hundleksaker. Vi strävar efter snabb leverans så att du snabbt kan skämma bort ditt husdjur med deras nya stimulerande leksaker.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.