Kids Zoo - barnens favoriter!

6 Produkt(er)

Kids ZOO, vitaminbjörnar, är utvecklade för barn som inte vill ha vanliga vitamintabletter. Med Kids ZOO får dina barn välja från ett utbud av hälsosamma och välsmakande tuggvitaminer i fem olika varianter, bland annat Kids ZOO Multivitamin, Kids ZOO Omega-3 (fiskolja) och Kids ZOO Kalk.

Det är en god idé att komplettera barns kost med extra vitaminer, mineraler och hälsosamma omega-3-fettsyror. Vitaminer och mineraler är ämnen som är nödvändiga för att kroppen ska fungera optimalt.

Med Kids ZOO barnvitaminer, är det lätt att ge sitt barn ett dagligt tillskott av viktiga vitaminer och hälsosamma omega-3-fettsyror. Kids ZOO, är till barn från 1 år och uppåt. Kids ZOO är både en multivitamin med enskilda vitaminer och omega-3 fiskolja. Produkterna är utvecklade enligt den senaste kunskapen inom området.

Kids ZOO Omega 3 är tillverkade av det patenterade mikroinkapslade MEG-3 Omega-3 av högsta kvalitet. Kids ZOO innehåller endast naturliga aromämnen och färgämnen i form av frukt och grönsaker. Kids ZOO är också utan konseveringsmedel gluten, ägg, mjölk och konstgjorda sötningsmedel. Produkterna innehåller istället rörsocker och glukos eller majssirap och socker, då konstgjorda sötningsmedel inte rekommenderas för barn.

Kom ihåg att glädjen att gå i skolan blir större om kroppen levererar viktiga näringsämnen som gör det lättare att följa undervisningen - hela dagen. Kom också ihåg en rejäl frukost och något mellanmål - varje dag. Kids ZOO-tillskottet gör vardagen lite roligare och är också utan konstgjorda sötningsmedel, tillsatser och smakämnen.

Kids ZOO kosttillskott säljs i burkar med barnsäker förslutning så säkerheten är top notch!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.