Juhldal


Juhldal är ett danskt hudvårdsmärke med produktion i Danmark. Juhldal har ett brett sortiment, så alla kan hitta hår- och hudvårdsprodukter som passar dem. Läs mer om Juhldal här!

Hudvård | Hårvård | Solvård

38 Produkt(er)

Vad är Juhldal?

Juhldal är ett danskt hudvårdsmärke som grundades i början av 1970-talet av Jørgen Juhldal. Han hade stora tankar om den moderna människans hälsa, vilket också bidrog till att skapa idén för produktion av hår- och hudvård. Tanken var att skapa hudvård som var en kombination av den medicinska läran och kunskapen om det alternativa behandlingssystemet. År 1975 gav Jørgen Juhldal ut boken "Læger Sund kost og Naturmedicin", och researchen för boken ledde till försök att producera naturprodukter. Senare samma år släppte Juhldal sin första produkt; Juhldal Wonderlotion. Många fler produkter har tillkommit och idag består sortimentet av bl.a. Juhldal Shampoo, Face & Body Oil och solkräm.

Juhldals värderingar

Juhldal-produkterna produceras i Danmark baserat på Jørgen Juhldals ursprungliga recept, där endast de bästa och certifierade kvalitetsråvarorna används. Juhldal-produkterna tillverkas alla utifrån de fem kriterierna; sunt förnuft, rena råvaror, ärliga produkter till ärliga priser, effektiva örter och oljor.

Juhldals produkter

Juhldals kärna består fortfarande av deras Wonderlotion, som var utgångspunkten för utvecklingen av naturliga hud- och hårvårdsprodukter. Idag har sortimentet utökats med många fler naturprodukter, alla med hög kvalitet och extremt god effektivitet. På Med24.se har vi många av de läckra produkterna från Juhldal. Vi har produkter inom både hudvård, hårvård och solvård. Du kan läsa mer om Juhldals produkter nedan.

Juhldal hud- ansikts- och kroppsvård baserad på naturliga ingredienser

Juhldal producerar hudvård för både ansikte och kropp. Deras hudvård tillgodoser många olika hudtyper allt från en normal, känslig, torr, fjällande hud, till en obalanserad hud. Därför är det också lätt att hitta en produkt som passar dig och din hud. En av de populära hudvårdsprodukterna från Juhldal är deras Face & Body Oil No 3. Oljan är en läcker multitaskingprodukt, baserad på bland annat aprikoskärnolja. Juhldal har också en hel serie med serum som riktar sig till allt från mogen, oren, torr till känslig hud. Dessutom innehåller Juhldals hudvårdsserie också deras Wonderlotion No 5, PSO BodyShampoo No 5, PSO Special Lotion No 11, PSO SpecialCreme No 14, Naturell flytande tvål No 1 och deras ReneHænder No 1 handsprit.

Juhldal hårvård - schampo och balsam för alla hårtyper

Juhldal har ett stort urval av schampon för alla hårtyper och hårbotten. De har ett schampo för både normalt och torrt hår samt för kliande, irriterad hårbotten och för personer med mjäll, skorv och sår i hårbotten. Juhldal har också utvecklat sitt Shampoo No 9, som är ett naturligt örtbaserat ekologiskt schampo som ger håret glans och lätthet. Förutom schampo har Juhldal också utvecklat en balsam-kur som är särskilt bra att använda i håret efter ett av deras schampon. Balsam hjälper till att ge ett vackert, mjukt och välskött hår. Juhldals hårvårdssortiment består av deras Juhldal Shampoo No 1 för torrt hår, Shampoo No 2 för normalt hår, Mjällschampo No 3, PSO Shampoo No 4 för torr, kliande och irriterad hårbotten, PSO Shampoo Kur-Schampo No 4+ och deras ekologiska Shampoo No 9 och deras Balsam-kur No 3.

Juhldal solvård med naturliga solfilter extraherade från växter

Alla Juhldals solvårdsprodukter är baserade på örter och läckra oljor. Deras solkrämer, sololjor och solbalsam skyddar mot solens UVA- och UVB -strålar. De innehåller olika oljor som t.ex. aprikoskärnolja. Juhldal har också utvecklat en AfterSun Lotion, som är särskilt bra att använda efter solbad. På Med24.se har vi flera av de läckra solskyddsprodukterna från Juhldal. Vårt urval består av:

  • Juhldal SunLotion SPF 10 – 150 ml
  • Juhldal AfterSun Lotion – 150 ml
  • Juhldal SunBalm SPF 50 – 15 ml
  • Juhldal SunLotion SPF 15 – 150 ml
  • Juhldal SunLotion SPF 30 – 150 ml
  • Juhldal SunOil SPF 15 – 100 ml

Köp de läckra hår- och hudvårdsprodukterna från Juhldal enkelt, billigt och säkert på Med24.se.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.