Jorgobé


16 Produkt(er)

Jorgobé Skin Care Copenhagen - skaparna av en av Nordens bästa ansiktsmasker

Kanske minns du hur den svarta Black Mask för flera år sedan tog Skandinavien med storm och alla ville testa den revolutionerande ansiktsmasken? Danska Jorgobé var varumärket som låg bakom den stora succen och sedan 2010 har de skapat flera prisbelönta hudvårdsprodukter som gör att du kan skämma bort din hud på ett naturligt sätt, i en prisklass där alla kan delta.

Dansk unisex hudvård baserat på naturligt innehåll

Jorgobé grundades av de två danska männen Nicklas Jørgensen och Dan Obelitz, som nu i över tio år har strävat efter att producera exklusiva produkter som kan användas av alla - män som kvinnor. Målet var att urvalet huvudsakligen skulle baseras på naturligt aktiva ingredienser så att din dagliga hudvård inte innehöll onödiga tillsatser. Produkterna är därför fria från kemikalier som syntetiska färgämnen, parabener, silikon och mineraloljor och dessutom är hela sortimentet 100% veganskt och inte testat på djur. Alla Jorgobé-hudvårdsprodukter är formulerade och producerade  i Danmark. Dessutom hjälper dansk produktion till att minska produkternas klimatavtryck, vilket är en fördel för dig som vill agera mer hållbart.

The Original Black Mask - den prisbelönta signaturprodukten

Jorgobés allra första produkt var den berömda Black Peel Off Mask - även känd som The Original. Ansiktsmasken fungerar som en peel-off produkt som är lämplig för akne, oren och fet hud, vars unika formel hjälper dig att uppnå en renare och finare hud genom att effektivt rengöra igensatta porer samt ta bort pormaskar, döda hudceller och orenheter på hudens yta. Produkten är baserad på aktiva naturliga ämnen som svart kaolinlera, echinacea, trollhassel och andra växtextrakt samt ekkol, vilket ger masken den karakteristiska svarta färgen.

Efter att masken först kom på marknaden såldes hela produktionen på några månader och 2012 blev The Original Black Peel Off Mask en av de bästsäljande ansiktsmaskerna i hela Skandinavien. Dessutom har produkten tilldelats flera utmärkelser, vilket säger mycket om vad masken kan göra för din hud.

Ett sortiment av prisbelönta hudvårdsprodukter

Det är inte bara Jorgobés Black Mask som har fått flera utmärkelser för sina fantastiska egenskaper: flera av de andra produkterna i urvalet har också berömts på bland annat Danish Beauty Awards. Alla produkter har goda egenskaper för din hud och kan användas av alla hudtyper tack vare de skonsamma, naturliga och aktiva formerna.

I sortimentet hittar du bland annat:

    • Refreshing Scrub Mask: en djuprengörande ansiktsmask med peeling-effekt som i likhet med den svarta masken har en bra effekt på oren och fet hud 
    • White Tea Balancing Cream: en intensivt fuktgivande och djupnärande ansiktskräm som ger näring och skydd för alla hudtyper.

    • Niacinamide Serumtvå djupt närande serum, vars bra egenskaper ger dig avsevärt förbättrad hud.
 

Köp Jorgobé Skin Care Copenhagen till billiga priser på Med24.se - alltid snabb och hållbar leverans och möjlighet till gratis frakt!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.