Jane Iredale

113 Produkt(er)

Makeup från Jane Iredale, som båda gör huden vacker och frisk

Makeup är en lustig sak när man tänker på det. Vi använder smink, eftersom vi vill ha en hud som är vacker och hälsosam att titta på. Men faktum är att mycket av det smink som vi varje dag använder på vår hud, har den fullkomligt motsatta effekten. Ofta är makeup laddad med parabener, kemikalier och ohälsosamma ingredienser.

Därför är det så välkommet när vi äntligen stöter på en makeup som direkt kombinerar det sköna med det sunda.

Så är fallet med Jane Iredale’s makeup. Här har vi att göra med en makeup som är utformad för att göra oss vackrare, men som i en naturlig förlängning vårdar huden. För hos Jane Iredale finns det en grundläggande förståelse för att den vackraste makeupen är hudens egen naturliga hälsa. Därför har smink från Jane Iredale’s mineralsmink utvecklats utan tilltäppande mineraloljor, men med antiinflammatoriska egenskaper. Det gör mineralsminket lämpligt för till exempel hud som har en benägenhet för akne eller rosacea.

Kort sagt, här har vi att göra med en komplett makeupserie, baserad på mineraler som gör huden både vacker och frisk!

Vi har valt ut fyra populära produkter från Jane Iredale’s makeup-serie, men du hittar också många fler produkter nedan.

Tonad Dagkräm är utformad för att anpassa sig till din individuella hudfärg. Glow Time Full Coverage Mineral BB Cream ger sammetslen hud, samtidigt som den kombinerar foundation, concealer, solskydd och fuktighetskräm i ett! Den mineralbaserade krämen hjälper till att ge näring och skydda huden mot
UV-strålar och skador orsakade av fria radikaler.

Just Kissed är en läppstiftsserie. Just Kissed gör läpparna både fylliga och kyssklara, och så är Just Kissed producerad utan irriterande ingredienser. Istället är läppstiftsserien gjord med sheasmör, solrosolja och aloe vera för att mjuka upp och återfukta dina läppar. Här har varken tillsats parfym, kemiska färgämnen eller konserveringsmedel. Just Kissed finns i 8
olika färger - från en smickrande neutral färg till den klassiska fylliga röda färgen.

Purepressed Base är en foundation som gör det möjligt att skapa en naturlig och vacker look. Den ger huden en vacker och naturlig rosighet, som om du hade varit ute och sprungit medan Purepressed Base vårdat huden med sina skyddande mineraler. Purepressed Base innehåller varken artificiella färger eller irriterande ingredienser, varför du med gott samvete kan använda Purepressed Base på både ögonlock och läppar.

Gold Dust är avsedd för de kvällar när det ska strös lite extra guldstoft över festligheterna. Med Gold Dust får du på samma gång en sexig och sofistikerad look och som ger makeupen extra glitter och
glamour. Gold Dust kan också användas i håret eller på axlarna, och liksom resten av Jane Iredale’s produkter innehåller Gold Dust inga irriterande ingredienser.

Har du erfarenhet av någon produkt, välkomnar vi dina åsikter här på sidan.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.