Isntree

Förbättra din huds hälsa och utseende med hudvårdsprodukter från det koreanska hudvårdsmärket Isntree som fokuserar på att bevara hudens naturliga skönhet. Läs mer om Isntree här!

12 Produkt(er)

Historien bakom Isntree

Isntree är ett koreanskt hudvårdsmärke från 2009 som har fokus på att bevara hudens naturliga skönhet. Därför använder Isntree endast milda och närande ingredienser – alla med helt naturliga växtextrakt som nyckelingrediens. Isntrees produkter är skapade med omtanke för miljön och produkterna är särskilt lämpliga för känsliga hud. Isntrees lägger vikt på att deras förpackningar ska vara lätta att återanvända för att bättre ta hänsyn till miljön. Deras etiketter på förpackningarna kan enkelt tvättas av efter användning för att göra det lättare att återanvända. 

Namnet Isntree står för Island + Natural + TREE. Isntree är ett fantastiskt val för alla som söker effektiv och naturlig hudvård som hjälper till att förbättra hudens hälsa och utseende. Isntrees mission är att ge kunderna produkter av hög kvalitet som är formulerade med naturliga ingredienser till ett rimligt pris. Isntree har ett brett utbud av botaniska ingredienser som hämtats från Korea för att behandla alla typer av hudproblem. Isntree använder bland annat björksav från Ganghwa-öarna för att lindra känslig hud, samt grönt te från Jeju-ön för att revitalisera trött hud och ta bort orenheter och överflödigt talg i ansiktet. Isntree använder också rödlöksextrakt från Muan för att behandla acne och för att strama upp förstorade porer.

Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel

Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel är en lätt sol-gel med SPF50 + PA++++ som använder ett kemiskt solfilter som gör att solkrämen absorberas snabbt in i huden utan att lämna ett vitt skimmer. Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel innehåller naturliga extrakt som ger en naturlig glöd och förebygger rodnad. Den innehåller också 8 olika typer av hyaluronsyra, niacinamid och ceramider som förebygger fuktförlust och fina linjer. Applicera en riklig mängd solkräm varje morgon och upprepa under dagen för att upprätthålla det höga solskyddet.

Isntree Sunscreen

Isntree är berömt för sina innovativa solkrämer som har vunnit erkännande och säkrat topplaceringar på bästsäljarlistor. Både Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel och Isntree Airy Sun Stick är föredragna solkrämer som båda har ett bredspektrum skydd av SPF 50+ PA++++ som skyddar huden mot skadliga UVA- och UVB-strålar.

Isntree Airy Sun Stick

Instree Airy Sun Stick är en praktisk solkräm i stiftform som gör det enkelt att applicera. Instree Airy Sun Stick med SPF50+ PA++++ innehåller naturliga extrakt som ger en naturlig glöd och förebygger rodnad. Instree Airy Sun Stick innehåller också 8 olika typer av hyaluronsyra, niacinamid och ceramider som förebygger fuktförlust och fina linjer. Applicera Instree Airy Sun Stick i hela ansiktet varje morgon och applicera igen under dagen för att bibehålla högt solskydd.

Isntree Hyaluronic Acid Moist Cream

Om du behöver en mer intensiv fuktgivande vård för att förhindra torr hud, är Isntree Hyaluronic Acid Moist Cream ett bra val. Isntree Hyaluronic Acid Moist Cream har fuktgivande egenskaper eftersom ansiktskrämen är formulerad med tio typer av hyaluronsyra i olika molekylstorlekar som hjälper till att lindra torr hud. Isntree Hyaluronic Acid Moist Cream har en snabbabsorberande formula med en lätt konsistens som inte lämnar huden kladdig. Isntree Hyaluronic Acid Moist Cream innehåller också flera växtbaserade oljor, såsom aprikos- och kvanneolja, samt E-vitamin och beta-glucan som ger näring och skapar en barriär över huden för att låsa in fukten i huden.


På Med24.se hittar du alltid bra priser och erbjudanden på Isntree-produkter. Vi strävar efter snabb leverans så att du enkelt kan uppleva koreansk hudvård i världsklass.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.