IN2ZYM

Näringsprodukter från IN2ZYM för en hälsosam och aktiv livsstil. Tillverkade av handplockade råvaror av bästa kvalitet. Läs mer om INZYM här !

32 Produkt(er)

Inzym näringsprodukter

Inzym är ett danskt företag med näringsprodukter riktade mot en hälsosam och aktiv livsstil. Olika näringsprodukter kan ha stor skillnad i renhet, sammansättning och absorptionsförmåga även då samma råvaror använts. Hos Inzym är alla produkter baserade på 100% naturliga ingredienser och råvaror, vilket gör att produkterna är fria från skadliga fyllnadsmedel och andra syntetiska kemikalier. De flesta av INZYMs produkter innehåller t.ex. mjölkprotein, som är en bra källa till mycket protein. Inzym's mission har från början varit att erbjuda vetenskapligt välgrundade näringsprodukter med en unik sammansättning och en hög nivå av säkerhet för kvalitet, upptaglighet och effekt. Inzym's råvaror är handplockade från de bästa producenterna runt om i Europa. Alla råvaror går igenom en grundlig bedömning för att säkerställa att kvaliteten är 100% godkänd.

Inzym sätter högt värde på att främja hälsa och prestanda för sina kunder och använder endast råvaror av allra högsta kvalitet. Visionen är att vara den ledande leverantören av hälsosamma och effektiva näringsprodukter till motionärer, idrottare och professionella atleter i Danmark, bland några av Inzym's många kunder är fotbolls- och handbollslandslaget i Danmark.

Inzym gör bland annat proteinpulver, proteinbars, kreatin, pre-workouts, aminosyror, tabs och energiprodukter. Alla produkter är mycket snabbupptagliga, då de tas upp snabbt i blodbanorna och har snabb effekt.

Inzym protein bar

Läckra Inzym protein bars med olika smaker. Proteinbarerna har ett högt proteininnehåll och är sockerfria. Inzym protein bars är speciellt bra som mellanmål i samband med träning. Inzym protein bars finns med smaker som tryffel, banan/mörkchoklad, karamell, saltet peanuts eller brownie/kokos, och de innehåller alla ca 200 kcal.

Inzym protein isolat

Inzym Protein Isolate har utvecklats för dig som tränar på elitnivå. Inzym Protein Isolate är lämplig för tävlingsförberedelser där extra höga krav ställs på effektiv återhämtning, en välutvecklad muskelmassa och en låg fettprocent hos den aktive. Med Inzym Protein Isolate är du säker på att få de bästa förutsättningarna för återhämtning och uppbyggnad av muskelvävnad, samt att uppnå effektiv fettförbränning och få de viktiga tillväxtfaktorerna och immunoglobuliner från colostrum. Dessutom innehåller Inzym Protein Isolate 100% vassleprotein, aminosyror, viktiga enzymer och immunoglobuliner.

Inzym Protein Isolate finns med smak av choklad, jordgubb och vanilj.

Inzym proteinshake

Inzym proteinshake är ett bra komplement till vanlig kost. Inzym proteinshake innehåller mjölkproteiner, som är viktiga för personer med förhöjt immunförsvar, till exempel allergiker och MCS-drabbade. Inzym proteinshake är fettfattig och smakar gott, och kan njutas som ett mellanmål mellan måltiderna. Du kan använda Inzym proteinshake som ett proteintillskott, eftersom protein bidrar till ökad muskelmassa och att bibehålla muskelmassa och normal benstomme.

Inzym proteinshake finns med smak av jordgubb, vanilj och choklad.

Inzym protein powder

Inzym proteinpulver är ett optimalt proteintillskott i samband med sport, fitness och styrketräning. Inzym proteinpulver intas efter träning eller som ett proteinrikt mellanmål. Inzym proteinpulver består av vassleprotein-koncentrat av högsta kvalitet och tillverkas genom en särskild metod som säkerställer ett högt biologiskt värde. Detta innebär att innehållet av de förgrenade aminosyrorna (BCAA) är högt. Aminosyrorna är essentiella i samband med uppbyggnad av muskelmassa och reparation av sliten muskelvävnad.

Inzym proteinpulver finns med smak av vanilj och choklad.


Köp dina näringsprodukter från INZYM hos Med24. Vi strävar efter snabb leverans så att du enkelt och snabbt kan dra fördel av INZYMs effektiva produkter.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.