Indy Beauty

Indy Beauty står för Independent Beauty och grundades. I sortimentet hittar du läckra hudvårds-, kroppsvårds-, hårvårds- och skönhetsprodukter till mycket överkomliga priser, som passar vanliga människor och hjälper dig att älska både ditt inre och ditt yttre.

Läs mer om Indy Beauty | Utforska sortimentet | Hög kvalitet till låga priser | 100% veganska produkter

14 Produkt(er)

Indy Beauty - älska ditt inre och ditt yttre

Indy Beauty är en förkortning av Independent Beauty eftersom varumärkets fokus alltid har varit att deras produkter ska hjälpa dig att älska dig själv genom att ta väl hand om din hud, din kropp och ditt hår. I sortimentet hittar du läckra hudvårds-, kroppsvårds-, och hårvårdsprodukter samt smink till mycket rimliga priser som kan användas av absolut alla.

Love Your Face, Love Your Body & Love Your Hair - vårdprodukter för alla behov

Indy Beauty har ett brett utbud av produkter, för alla behov och för alla plånböcker. Utforska serien här och sätt ihop din dagliga hudvårdsrutin med dina favoriter.

Love Your Face: Läckra hudvårds- och sminkprodukter som tar hand om ditt yttre så att du får en bra känsla även inuti. Här hittar du smink, krämer, serum, oljor, toners och mycket mer. Prova till exempel Indy Beauty Lip Shine, den bästsäljande 3 i 1 Exfoliating Facial Mask, eller den populära Cleansing Mousse.

Love Your Body: Kroppsvårdprodukter som kan användas i och efter duschen för att uppnå en silkeslen, välnärd och doftande hud. Prova till exempel Radiance Renewal Body Scrub, Aluminum-Free 24h Fresh Deodorant eller Intense Hand Cream Coconut

Love Your Hair: Läckra produkter som tvättar och vårdar håret utan att slita på varken hår eller hårbotten, så att du kan behålla ett fint och doftande hår. Produkterna är lämpliga för alla hårtyper - även färgbehandlat hår. Prova till exempel Indy Beauty Care & Protect schampo och balsam eller Silver-duon för blont hår.

Högkvalitativa produkter som inte kostar en förmögenhet

I sina underbara produkter använder Indy Beauty massor av naturliga och hudvänliga ingredienser som hjälper dig att få en frisk och vacker hud. Innehållet i produkterna är anpassat till de specifika hudtyperna, och i sortimentet hittar du produkter för både normal, torr, fet, oren och känslig hud. Majoriteten av produkterna är tillsatta extrakt från vita pioner samt näckrosor, som hjälper till att hålla huden i balans och ger antioxidantskydd mot stress och föroreningar. Dessutom är många produkter berikade med en mild doft som ger en uppfriskande känsla. Det finns också parfymfria produkter i sortimentet för känslig hud .

Produkterna är både framtagna och tillverkade lokalt i Sverige - med undantag för make up-produkterna, som tillverkas i Italien. Du kan vara säker på att dina produkterna tillverkas under bra förhållanden och du kan använda dem med gott samvete. Prisklassen är också mycket rimlig, Indy Beauty vill att alla ska kunna ha råd med vårdprodukter av bra kvalitet.

100% vegansk - certifierad av Djurens Rätt

Eftersom produkterna tillverkas lokalt förorenar inte transporten från producent till återförsäljare nästan lika mycket som när produktionen ligger långt ifrån Sverige, vilket gör varumärket mer miljövänligt. Indy Beauty lägger stor vikt vid klimatet och naturen, och därför är hela sortimentet 100% vegan. Varumärket är certifierat "I'M VEGAN, Approved by Djurens Rätt". Hela sortimentet är således helt fritt från animaliska ingredienser och har inte testats på djur. I hudvårdsprodukterna används det istället vegetabiliska oljor och blomsterextrakt, och i hårprodukterna används det vegansk keratin. Förpackningarna är av antingen återvinningsbar plast eller återvunnen plast.


Ta hand om dig själv med gott samvete - köp Indy Beauty billigt och med hållbar leverans på Med24.se

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.