IdHAIR

ID Hair är särskilt känt för sitt populära ID-vax. De har ett brett urval av professionella hårvårds- och stylingprodukter. Läs mer om de läckra hårprodukterna här:

Historien om ID Hair | ID-vax | Produktserier

142 Produkt(er)

Historien om ID Hair

ID Hairs historia kan spåras ända tillbaka till 1986, då Preben Munch och hans partner startade en grossistverksamhet, som senare blev IdHAIR, som vi känner den idag. IdHAIR består idag av drygt 40 anställda som ser till att frisören har allt till salongen, och att konsumenten kan vårda och styla håret hemma med professionella hårprodukter. ID Hair är i ständig utveckling och växt och 1999 får ID Hair sin första stora order utomlands. Norge blir det första exportlandet. Idag säljer ID Hair sina hårvårdsprodukter i mer än 30 olika länder där de inspirerar både frisörer och konsumenter till snygga frisyrer, hårstyling och hårfärg. 2008 bytte de namn till IdHAIR Company. 2009 är året då de köper en egen fabrik i Sverige, från vilken de har möjlighet att utveckla och producera sina många hårprodukter.

ID-vax

Den första produkten från ID Hair är deras mycket populära ID-vax. Deras ID-hårvax har genom åren blivit väldigt populär bland ungdomar. Det populära ID-hårvaxet är särskilt känt för sina olika effekter, som ser till att håret sitter som det ska. Det är inte bara ungdomar som älskar det originala ID-vaxet, i mer än 20 år har deras ID-vax också varit det föredragna hårvaxet för många män. Det populära ID-hårvaxet finns för alla hårlängder och kan styla och tämja både kort, medellångt samt långt hår.

IdHAIR har utvecklat deras IdHAIR Hard Gold för kort hår. Hårvaxet ger en superbra stadga samtidigt som det går att forma och styla om håret under dagen. ID Hair Extreme Titanium passar också för kort hår. Det ger en ännu starkare stadga, även det med möjlighet att styla om håret under dagen. Deras hårvax tvättas lätt ur håret igen med varmt vatten.

Hårserier från IdHAIR

IdHAIR Colour Bomb

ID Hair Color Bomb lanserades första gången 2013. Deras Color Bomb-serie består av en serie intensiva färgbehandlingar för håret. Color Bomb ID Hair vårdar håret på djupet, samtidigt som det hjälper till att fräscha upp din nuvarande hårfärg. Med tiden kommer många att upptäcka att hårfärgen börjar blekna. Du kan övervinna detta genom att använda IdHAIR Color Bomb mellan dina hårfärgningar hos frisören. Förutom att fräscha upp hårfärgen är färgbehandlingen även en keratinbehandling som gör håret mjukt och glänsande.

ID Hair Elements

IdHAIR Elements Xclusive är en produktserie som består av lyxiga hårprodukter för alla behov. Elements Xclusive-serien består av både hårvårds- och stylingprodukter. Alla hårvårdsprodukter från IdHAIR Elements Xclusive är veganska och utan tillsatt sulfat. Elements Xclusive-serien består av ett brett utbud av hårprodukter för olika hårtyper. Elements Xclusive Colour är färgskyddande hårprodukter som hjälper till att hålla färgat hår glänsande och fullt av liv. Elements Xclusive Volume är lämplig för hår som saknar volym och fyllighet. Repair från Elements Xclusive är hårprodukter för skadat eller kemiskt behandlat hår, medan Blonde är pigmenterade produkter som neutraliserar oönskade varma undertoner i håret. Elements Xclusive Long Hair ger näring åt långt hår, medan Moisture återfuktar håret och gör det lättare att kamma. Alla produktserier från IdHAIR Elements Xclusive består av olika vårdprodukter för håret, bland annat Id hårschampo.

Stylingprodukterna från IdHAIR Elements Xclusive består av tre olika produktserier. Blow är stylingprodukter som du använder innan du fönar och stylar håret. Play används för att styla håret, medan Finish används för att avsluta frisyren och ge långvarig stadga och glans. Alla stylingprodukter från Elements Xclusive-serien är dessutom fria från tillsatta parabener och sulfater.

ID Hair Black

IdHAIR Black Xclusive är en produktserie speciellt framtagen för män. Många av stylingprodukterna innehåller bland annat vulkaniskt extrakt som kommer från jordens inre. Vulkanextrakt har visat sig ha goda egenskaper t.ex regenererande och lugnande egenskaper.

IdHAIR Sensitive Xclusive

Med en stor oro över att allt fler upplever parfymallergi och därför tvingas välja bort hårprodukter med parfym i större utsträckning har ID Hair valt att utveckla sin IdHAIR Sensitive Xclusive-serie. Produktsortimentet är speciellt utvecklat för känslig hud och är tillverkat av hög kvalitet, samtidigt är det gjort med en mild formula, så att du slipper irritation från parfym och parabener på hud och hårbotten. IdHAIR Sensitive Xclusive kan användas för alla hårtyper och är dermatologiskt testad.

Du behöver ju heller inte vara allergisk för att välja stylingprodukter utan tillsatt parfym. Du kan också göra ett aktivt val för att minimera din konsumtion av parfymhaltiga produkter. Stylingprodukterna i Sensitive Xclusive-serien är dessutom veganska.


Köp de läckra hårvårds- och stylingprodukterna från IdHAIR på Med24.se idag! | Vi har hållbar leverans och erbjuder alltid möjlighet att uppnå fri frakt!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.