Ida Warg

Ida Warg Beauty lanserar veganska moderna skönhetsprodukter som berör dina sinnen med aktiva ingredienser och underbara dofter. Läs mer om Ida Warg här!

71 Produkt(er)
Rundt billede - Ida Warg Moisture shampoo, conditioner og serum

Ida Warg - svenskt beauty brand, som tar hela Skandinavien med storm

Ida Warg är inte bara namnet på ett varumärke – det är namnet på den svenska skönhetsgurun och influencern bakom varumärket. Ida Warg ville, med sin passion för skönhet och hälsa, skapa produkter som kombinerar välbefinnande, hög kvalitet och en modern inblick i skönhetsuniversumet. 

Ida Warg Beauty grundades 2018 i Stockholm och i januari 2020 blev Ida Warg Beauty etablerat som ett eget företag. Ida Warg Beauty lanserar moderna skönhetsprodukter som är både veganska, cruelty free och producerade i Skandinavien.

Ida Warg Beauty erbjuder skönhetsprodukter designade för att beröra dina sinnen med olika sammansättningar, aktiva ingredienser och underbara dofter, samtidigt som du får ett professionellt resultat. För att ha full kontroll över kvaliteten sker produktion, design och produktutveckling i Skandinavien.Specialdesignad skönhet - ett brett sortiment från Ida Warg

Du får ett brett utbud av skönhetsprodukter från Ida Warg, både vad gäller hudvård för kroppen som body wash, body butter och body scrub, hårvård som schampo, balsam, hårmask och hårolja samt allt du behöver av brun-utan-sol för att uppnå den vackraste glöden. Utmärkande för varumärket är visionen om att erbjuda skönhetsprodukter som är lätta att använda, men som samtidigt levererar de resultat som konsumenten är ute efter.

Hårvård

Oavsett vilka behov du har när det kommer till hårvård så har Ida Warg något i sitt sortiment som passar dig. Med fokus på näring och skydd syftar produkterna till att ge håret en naturlig glans och styrka.

Ida Warg Schampo

Ida Warg-shampoo har hårvård av hög kvalitet med närande och fuktgivande ingredienser speciellt anpassade till ditt hårs olika behov. Ida Warg-shampoo finns i 5 olika serier: Everyday, Silver, Volume, Repair och Moisture.

Rundt billede - Ida Warg Pro Growth shampoo og conditioner

Hudvård

Med en filosofi som betonar vikten av återfuktning och näring, erbjuder Ida Wargs hudvårdsserie utsökt vård för kroppen, allt berikat med noggrant utvalda ingredienser för att säkerställa den bästa vården.

Ida Warg Kroppsvård

Ida Warg har ett brett utbud av kroppsvård där du bl.a. hittar:

  • Body Soufflé - Läcker bodylotion med en återfuktande, silkeslen och luftig formula.
  • Body Butter - Läcker, krämig body butter som stärker hudens motståndskraft, och verkar skyddande och återfuktande.
  • Shower Mousse – Tvätta din kropp i en av de skummande shower mousse, som återfuktar din hud och gör den silkeslen.
  • Shower Oil – Härliga oljor för badet, som ger extra näring, mjukar upp och återfuktar din hud.
  • Sugar Scrub – Särskilt bra för torr hud som med sina exfolierande egenskaper skonsamt tar bort döda hudceller via mekanisk peeling.
  • Body Peel – Djuprengörande exfoliering, som med silikaskrubbkorn, samt AHA, PHA och enzymer från granatäpple ger både mekanisk och kemisk peeling.
  • Handkräm - Vårdande handkrämer som skyddar och ger näring åt både nagelband och händer.

Brun-utan-sol

Skandinavisk hud kan ofta behöva en solkysst lyster, speciellt på vintern. Ida Wargs brun-utan-sol ger en naturlig solbränna utan ränder och med en behaglig doft.

Ida Warg Brun-utan-sol

Ida Warg brun-utan-sol finns både som drops, mousse och spray, som alla är lätta att använda och ger dig en solkysst hud direkt. Ida Warg brun-utan-sol produkter kan fås både som luktfria och transparenta och ger gradvisa resultat efter 3 timmar. Alla brun-utan-sol produkter innehåller DHA utvunnet från naturligt socker som fäster sig på döda hudceller, det är därför viktigt att inte använda syror eller andra exfolierande produkter 24 timmar innan applicering. Produkten har då inget att fästa sig på och du kommer därmed inte att få synliga resultat.

Ida Warg Self-tanning spray

Ida Warg self-tanning spray för både ansikte och kropp. Ida Warg self-tanning spray ger ett vackert och solkyssat resultat på bara 3 timmar, detta sker med hjälp av DHA som utvinns från naturligt socker. Ida Warg självbruningsspray är lätt att applicera och är perfekt för dig som önskar ett airbrush-utseende. Dessutom innehåller produkten ingen parfym och ger inte den typiska "brun-utan-sol doften". Ida Warg self-tanning spray återfuktar i upp till 48 timmar och passar alla hudtoner.

Ida Warg Tanning Drops

Om du är nybörjare, är Ida Wargs brun-utan-sol-drops din räddning. Ida Wargs brun-utan-sol-drops blandas enkelt med din natt- eller dagkräm för ett gradvis solkysst resultat. Du väljer själv styrkan beroende på hur många droppar du blander i ansiktskrämen. Ida Wargs brun-utan-sol-drops är ett snabbt och enkelt sätt att uppnå en solkysst glöd och i motsats till solexponering, så skadar inte Ida Wargs tanning drops huden.På Med24.se hittar du alltid bra priser och erbjudanden på Ida Warg-produkter. Vi strävar efter snabb leverans så att du enkelt och smidigt kan njuta av dina nya self-tannings- och hårvårdsprodukter. 

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.