Raz Skincare Repair - 15 ml

1
1
1
Se alla produkter från Raz Skincare - RazSpa
Varunummer: 59678

Raz Skincare tidigare känd som RazSpa - bästsäljaren i en praktisk storlek för fickan

Repair salvan är Raz Skincares bäst säljande produkt och är en fantastisk salva för både ansikte och kropp och som har en praktisk storlek som passar perfekt i väskan eller fickan. Du kan med fördel ha salvan i din dagliga hudvårdsrutin, eftersom den utan tvekan är produkten som kan rädda dig från hudirritationer och behandla torrhet när det behövs.

Repair salvan har en läkande effekt och kan fördelaktigt användas på kinder, händer och fötter för att behandla sprickor, flisade nagelband och andra mindre ytliga sår. Den multifunktionella salvan kan med sina fuktgivande egenskaper även användas som läppbalsam för att läka vintertorra läppar och den kan även användas som nattmask för en extra grundlig fuktboost.

Den organiska fairtrade salvan reparerar huden med hjälp av naturliga ingredienser. Salvan innehåller till exempel det naturliga mirakelmedlet sheasmör som utvinns från nöten från det afrikanska kariträdet. Sheasmör används över hela världen och är otroligt lämpligt för hudvård eftersom det är fyllt med E-vitamin, karoten, allantoin och massor av omättade fettsyror som lätt tränger in i huden och ger en närande effekt. Förutom att nära huden bevarar den även hudens fukt. Raz Skincare får sitt sheasmör från ett fair trade kvinnocooperativ i Burkina Faso.

Andra organiska ingredienser som används i bestsellersalvan är bland annat oliv- och tistelolja som båda är fyllda med vitaminer, bergamott som är nyttig mot sår och irritationer samt kakaosmör. Dessutom innehåller salvan ren bivax som lägger sig i ett tunt lager på huden och förhindrar den från att torka ut. Ytterligare innehåller salvan lanolin som liknar hudens eget fett och därför absorberas det snabbt av huden. Det fungerar som en fuktreserv för huden.

Raz Skincares Repairs skyddande och läkande egenskaper gör att produkten är perfekt för din hud, särskilt under de kalla vintermånaderna eller under skidsemestern. Salvan är lämplig för alla, ung som gammal, och dess många fantastiska egenskaper gör Repair salvan till en must-have.
Raz Skincare Repair har både utsetts till bäst i test som läppbalsam, som vård för sprickor på fingertopparna och nagelband samt som vård för röd rumpa och skadade bröstvårtor.

Salvan används efter behov och mängden av produkten anpassas till det irriterade området på huden. Produkten är i en praktisk burk med skruvlock och finns både i 100 ml och i en fickstorlek på 15 ml.

Egenskaper:

  • Har en läkande effekt på ytliga sår och sprickor
  • Återfuktar och reparerar torr och sprucken hud
  • Kan användas både på kroppen och i ansiktet
  • Lugnar irritation på huden
  • Fungerar som läppbalsam
  • Kan användas mot röda rumpa och bröstvårtor
  • Skyddar huden mot hårda temperaturer och väderförhållanden
  • Består av många naturliga läkande ingredienser

Användning:

Raz Skincare Repair-salvan används efter behov, kan användas så ofta som det krävs och är lämplig för alla.

För allmän användning, kan du applicera salvan direkt på det irriterade området, där salvan kommer att läka huden där det behövs.

I fall av mycket torr hud, till exempel på händer och fötter, uppnås det bästa resultatet genom att applicera salvan tjockt på det irriterade området, som sedan täcks med exempelvis tunna handskar eller strumpor. Det bör göras över natten för bästa resultat.

Vill du använda salvan som ögonkräm, kan den med fördel användas tillsammans med Raz Skincare Rh Rosehip Seed Oil över natten.

Om du har torra nagelband, kan Raz Skincare Lavender Scrub med fördel användas innan salvan.

Vid brännskador och liknande kan Raz Skincare E-vitamin med sin läkande effekt med fördel användas på området innan Repair salvan.


Innehåll: 15 ml

Ingredienser:

Lanoline, Olea European Fruit Oil, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Butyrospernum Pakii Butter, Cera alba, Theobroma Cacao Seed Butter, Limonene, Citrus Bergamia Peel Oil Expressed, Citrus Paradisi Peel Oil, Linalool, Citral, Gernatol

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Se alla produkter från Raz Skincare - RazSpa
Varunummer: 59678

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.