HH SimonsenMed HH Simonsens produkter kan du få salongskvalitet hemma. Läs mer om HH Simonsens här:

Bakom HH Simonsen | HH Simonsen produkter | Det bästa resultatet

108 Produkt(er)

Styla ditt hår med HH Simonsen

Är ditt hår alltid det första du bedömer när du tittar i spegeln?
På Med24.se hittar du ett brett utbud av HH Simonsen-produkter. Så nu finns det aldrig en ursäkt för en dålig hårdag, för när du använder dessa produkter har du bara bra dagar. Precis det du trodde inte kunde vara möjligt kan bli möjligt med produkter från HH Simonsen. 


Bakom företaget

Företaget HH Simonsen startade redan 2003 i Danmark, då tre vänner delade en passion för frisöryrket. Med missonen om att göra professionell styling tillgänglig för alla är företaget nu känt internationellt, där HH Simonsens professionella produkter används flitigt i frisörsalonger, av stylister och av privatpersoner. Varumärket är känt för att ha några av de allra bästa produkterna, från plattång och locktång till hårborstar och hårtorkar. Hos HH Simonsen hittar du produkter där kvaliteten och hållbarheten inte tummats på och de har 5 års garanti på alla elartiklar (med undantag för hårtorkar).  


Miljömedvetna handlingar

Det är inte bara hög kvalitet på produkter, hög professionalism och utbildning som HH Simonsen värderar högt. Det är också det sociala ansvaret och hållbarheten som står i fokus. Det ställs höga krav på deras produkter och de lägger stor vikt på att hela processen ska vara så miljövänlig som möjligt. HH Simonsen har bl.a. vidtagit miljövänliga åtgärder såsom:

  • De elektroniska stylingverktygen har låg energiförbrukning
  • Deras borstar är tillverkade i certifierat trä eller ABS-plast
  • Hållbar förpackning
  • Fyrkantiga lådor för att optimera frakten
  • Donera begagnade verktyg och saxar till frisörskolor i Afrika

Stylingsredskaper

HH Simonsen har verkligen lyckats göra styling tools i världsklass, här kompromissar man inte om någonting. Oavsett om du har tjockt, tunt, lockigt, rakt, långt eller kort hår, så har HH Simonsen helt säkert rätt verktyg för dig.
Vi rekommenderar alltid att du använder en värmeskyddsprodukt när du använder stylingverktyg. Här är HH Simonsen Heat Protection Spray ett mycket bra val, då det bl.a. skyddar mot värmeskador och UV-strålar.

HH Simonsen plattång

För dig som älskar känslan av lyx och bara vill ha det allra bästa. Produkterna värms snabbt upp, så det är effektivt och enkelt att räta ut håret. HH Simonsens plattång har antingen titanbelagda eller teflonbelagda plattor med oljor och turmalin, så de minimerar frissigt hår och lämnar ditt hår silkeslent och glänsande. En bra plattång kan t.ex. vara HH Simonsen Infinity styler, som ger dig en extraordinär stylingupplevelse.

HH Simonsen locktång

Vill du ha stora fina lockar, en strandlook med fantastiska vågor eller kanske något helt annat? Då har HH Simonsen definitivt rätt locktång för dig. Du kan få fina stora lockar med t.ex. HH Simonsens ROD VS11 eller en beachlook med t.ex. HH Simonsens plattång ROD VS9. HH Simonsen locktänger är utrustade med keramisk teflonbeläggning, som ser till att håret inte hänger fast på ytan.

HH Simonsen hårfön

Håret ska helst torka så snabbt som möjligt och med en hårfön från HH Simonsen går det lekande lätt. Deras hårtorkar är effektiva och tysta och de är utrustade med jonteknologi, som minimerar frizz och lämnar ditt hår silkeslent och glänsande. HH Simonsen Compact Tork, är en liten hårtork perfekt för resor eller om du är på språng och som torkar håret snabbt och effektivt.HH Simonsen borste

Hos HH Simonsen är en borste inte bara en borste. De har tagit fram en egen serie, där de har ägnat mycket tid åt att designa borstar för specifika hårtyper eller specifika uppgifter, från styling till detangling och maintaining. Alla borstar är tillverkade i certifierat trä eller ABS-plast och är alla förpackningar är i miljövänlig PET-plast.

Hos Med24.se hittar du de populära HH Simonsen-borstarna Wonder Brush och Wet Brush:

HH Simonsen Wonder Brush

Denna borste är utrustad med de helt fantastiska Smartflex-borstpiggarna. De hjälper inte bara till att skydda håret från att gå sönder, de minskar också risken för kluvna toppar. Dessutom har de en stimulerande effekt på blodcirkulationen och masserar hårbotten. HH Simonsen Wonder Brush finns i flera olika färger.

HH Simonsen Wet Brush

Wet brush är gjord för att ta väl hand om din hårbotten. Den kan användas på alla hårtyper och i både vått och torrt hår. Med sina mjuka borsthår, löser den försiktigt ut knutar och trassel utan att håret går sönder. Är du ömhårad är denna borste extra bra.


Få de bästa stylingresultaten

Med produkter från HH Simonsen blir det enkelt för dig att styla ditt hår. I deras breda sortiment hittar du allt du behöver av hår- och stylingprodukter.
Om du vill optimera dina stylingresultat kan du använda HH Simonsen schampo och conditoner. Det kan t.ex. vara HH Simonsen Repair Shampoo och conditioner, som är utvecklat för torrt och skadat hår och som stärker håret från insidan.
Pröva också HH Simonsen Styling Oil! Med arganolja och jojobaolja hjälper det till att göra ditt hår mjukare, mindre frissigt och mycket mer glansigt. Slutligen kan du använda HH Simonsen Hairspray som gör att din look håller hela dagen med en mjuk och läcker struktur.


Köp HH Simonsen på Med24.se

Behöver du hårprodukter, styling tools eller en ny borste, utforska då Med24´s stora utbud av HH Simonsens läckra produkter. Ditt hår kommer att tacka dig!
Beställ dina favoriter snabbt, tryggt och enkelt på Med24.se idag! Vi har hållbar leverans och erbjuder alltid möjlighet att uppnå fri frakt!

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.