Hevea

Hevea är för dig som vill värna om naturen och dina barns välmående. Det danska varumärket brinner för hållbara och naturliga produkter som är säkra för spädbarn och barn att använda. I Heveas sortiment hittar du mängder av hållbara och naturliga produkter i naturgummi.

Vad är Hevea? | Naturliga & hållbara material | Bestsellers 

115 Produkt(er)

Vad är Hevea?

Är du trött på produkter som är fulla av plast? Det var Heveas grundare Terese Hoffeldt när hon 2007 blev mamma för första gången. Hon kände sig otrygg med de många konstgjorda material som skulle omge hennes barn i form av nappar, bitringar och leksaker.

Därför grundade hon Hevea, som med utgångspunkt från gummiträdet Hevea Brasiliensis skulle erbjuda hållbara och naturliga alternativ till de många plastprodukterna.

Idag kan Hevea erbjuda ett stort utbud av naturliga och säkra produkter som kombinerar den skandinaviska estetiken med kvalitet och funktion som förknippas med danskt hantverk. Resultatet är ett stort utbud av populära produkter för barn; nappar, nappflaskor, badmattor, bitringar mm men även mensskoppar i naturgummi – allt mjukt, slitstarkt och miljövänligt.


Babyprodukter i naturliga och hållbara material

Varumärkets två främsta mål är nära förbundna. Hevea började nämligen som en fråga: Hur tar vi hand om våra barn och vår planet på ett bättre sätt? För Hevea var svaret då och är fortfarande, -hållbara lösningar och andra alternativ till plast.

Därför är alla Heveas produkter baserade på det gummiträd som också ger namn till varumärket. Naturgummi växer i Sydostasien och är ett organiskt material. Det bryts ned naturligt och kan återanvändas för att skapa nya produkter. Därför har naturgummi blivit ett populärt alternativ till plast och silikon som fler och fler vill minska användningen av.


Hevea Bestsellers - kundernas favoriter

Funderar du på vilken produkt från Hevea du ska köpa? Då kan du läsa mer om några av de mest populära varorna från Hevea här:

Hevea Nappar

Heveas nappar i naturgummi är bland de mest köpta produkterna från märket. De fina napparna är tillverkade i 100% naturgummi och med en anatomisk design. Du kan välja både BPA- och PVC-fria nappar i naturgummits naturliga färg, men du kan också välja en av de många, fina napparna i dämpade FDA-godkända naturfärger.

Hevea Nappflaskor

Heveas nappflaskor är lämpliga för bebisar mellan 0 och 3 månader. Flaskorna är i termiskt chockresistent glas som förblir smak- och luktfria oavsett innehåll. Flasknappen är i naturgummi och helt fri från BPA och PVC.

Hevea Baddjur

Gör badtiden till en rolig lek med de fina Hevea baddjuren! Du kan bland annat välja mellan den söta Hevea Kawan Badanden eller de gulliga valarna Harald och Ingebord. Baddjuren kan också användas på land som leksak eller bitleksak. Leksaksbollen Hevea Star Ball är en annan best-seller, som kan stimulera den motoriska utvecklingen hos ditt barn.

Hevea Bitringar

En bitring kan lindra ömt och irriterat tandkött i samband med tandsprickning. De fina bitringarna är säkra att använda för barn, eftersom de består av 100% naturgummi och är utan skadliga kemikalier. Heveas bitringar är skonsamma och med en räfflad yta som verkar lindrande på tandköttet.

Hevea Badmatta

Undvik olyckor på glatta golv med Hevea Badmatta i 100% naturgummi. Badmattan säkerställer att det är tryggt och roligt att bada, så att varken barn eller föräldrar riskerar att falla och skada sig.

Hevea LOOP - Menstruationskopp

HEVA Loop är gjord av naturgummi, som är ett växtbaserat, plastfritt och biologiskt nedbrytbart material. Naturgummi är mycket flexibelt och mjukt, vilket gör menskoppen bekväm och hälsosam att använda. Du undviker därmed både torrhet och farliga kemikalier i underlivet. Loop-designen gör att koppen är lätt att vika och sätta upp samt lätt att ta bort vakuumet från och ta ut. Dessutom säkerställer hankens karakteristiska LOOP-form att du alltid har ett bra grepp.


Köp Hevea på Med24.se

När du handlar på Med24.se hittar du ofta bra erbjudanden på Hevea. Vi har fri frakt över 499 kr, samt trygg och snabb leverans. Som medlem i vår kundklubb får du bonuspoäng när du handlar, så att du snabbt kan spara pengar på de många, fantastiska produkterna - helt gratis!

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.